Selam arkadaşlar. 1993 model excel aracımı sattım. Yerine 2005 accent 1.6 16 valf aldım. Aracımı ilk sahibinden aldım. Araç sahibi bakımlarını serviste yaptırmamış kendisi usta olduğu için kendisi yapmış. Aracı aldıktan 3 gün sonra aracı temizledikten sonra aracım kumanda ile kapanmadı. Ben de anahtarla kapattım. Sonra bir kaç deneme yaptım. Kumanda ile kapatıp anahtarla açınca motor çalışmadı. İmmobilizer devreye girmeden motoru çalıştırıp servise götürdüm. Araca baktılar 5 dakika sonra sorun giderildi dediler. Sorunun ne olduğunu sorduğumda sigorta atmış dediler. Aracı alıp yakın bir markete gittim. Aracı kumandadan kapatmak istedim. Yine kapanmadı. Tekrar servise gittim. Aynı arızayı yaptığını söyledim. Bu arızayı yaparken gösterge panosundaki benzin ve hararet göstergesi en son durumu neyse o şekilde kalıyordu. Tekrar sigortayı değiştirdiler. Çalıştırdılar bir sorun olmadığını görünce aracı teslim ettiler. Bu arada aracı bilgisayara bağlayıp kontrol ettiler bir arıza göstermedi. Aracıma bindim eve geldim aracı kaptmak istedim yine kapatmadı. Ben de saat 18.i geçtiği için tekrar gitmekten vazgeçtim. Sabah bir oto elektrikçisine durumu anlattım. O da sigorta panosunda (room lp) yazan 10'luksigortayı 15 likle değiştirdi. Çanakkaleden İstanbula gelirken Tekirdağda mola verdim. Araçtan indikten sonra kumandaya bastım kapanmadı. Anladım ki sigorta atmış. Sigorta panosunda atan sigortaya baktım o atmamış. Hemen arkasındaki audio sigortası atmış. Yanımdaki yedek sigortalardan birini taktım. Aracı çalıştırdım İstanbula geldim. 1 haftadır sigorta atmıyor ama kumanda bazen 20 metreden aracı açıp kapatırken bazen yanıbaşında iken açmıyor kapatmıyor. Servis arıza devam ederse tesisatları söker bakarız dedi ama şu ana kadar servise gitmedim. Benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı? Bu neden kaynaklanabilir. Aracıma herhangi bir cihaz taktırmadım. Üzerindekilerin hepsi orjinal cihazlar.
Sizinkine benzer bir arıza bende vardı. Sileceklerle alakalıydı kullanırken bir sorun olmuyordu ama bir süre sonra kendi kendine atıyordu. Mesela araçta değilken filan velhasıl bu sistemle alakalı olduğunu bildiğimizden bir araştırma ile suçlunun silecek motoru olduğu anlaşıldı. Geçici tamirler çok kısa ömürlü oluyordu en sonunda yenisini almayı planladığım bir dönemde (115tl gibi bi rakamdı) benim usta başka bir tamir için gittiğimde zaman bulmuş ve silecek motorunu komple sökerek sorunu kökten giderdi. Şu anda hiçbir sorunu yok. Özetle sizin olayınızda bir kısadevreden kaynaklanıyor sonuçta ve bunun bulunması gerekiyor. Teşhisin doğru olması şart. İşin ehli bir elektrikçi sorunu çözer diye düşünüyorum.
elektirikçinin 10 luk sigortayı 15 likle değiştirmesi büyük hata. kısa devre yaptığında sigorta atmazsa allah korusun arabayı yakarsın.
Cengiz bey çok doğru bir noktaya değinmiş, aşırı akım heleki ECU gibi dijital bir sistemi tamamen kullanılmaz hale getirebilir. ECU dediğiniz parça fiyatı 1000 liradan aşağı değildir.
Sigorta değerikullanıldığı devredeki alıcılara göre hesaplanarak seçilir, amacıda herhangi bir nedenle alıcıların daha fazlaakım çekmesi durumunda atmasıdır, alıcıların daha fazla akım çekmesinin tek sebebide arıza'dır, bu durumda sigorta sürekli atıyorsa ya alıcılarda bir problemvardır yada aynı devre üzerine daha sonra alıcı ilave edilmiş demektir, bunların haricinde yanlışlıkla daha düşük değerde sigorta takılırsa buda atmasına sebep olur...ayrıca sigorta değerleri alıcıların demeraj değerlerinide kapsar, alıcı drenaj anında aşırı akım çekiyorsa sigorta yine atar...
Evet hocam, arkadaş ECU 'nun hangi girişi ile ilgili sigortanın attığını söylerse bende o girişten beslenen ekipmanların listesini verecektim, hatayı hocamında dediği gibi alıcılarda aramak gerekiyor.
Atan sigorta room lp yazan 10 amperlik olanı. Önce o attı 15 likle değiştirdik. Sonra audio yazan 15 lik attı. onu da 15 likle değiştirdik.
Devreyi inceleyip ölçmeden verilen cevap ezbere olur, yüksek amper sigorta takıp arabasını yakan çok adam biliyorum...bu arada "kablo yangını diğer yangınlara benzemez, söndürülmesi çok zor hatta imkansız gibidir, en kesin sonuç kabloyu kesmek olacaktır, tabi uzanılacak bir yerdeyse, yoksa allah muhafaza için için yanar ilk bulduğu zayıf noktada da yangın çıkartır."
ilgili sigortadan; - iç tavan lambası - Gösterge paneli - ETACS modülü (Elektronik zaman ve alarm koruma) sistemleri besleniyor. Burada büyük ihtimalle ETACS 'a bağlı bir aygıtta sorun var. Malesef ETACS araçta aklınıza gelebilecek neredeyse bütün sistemlerle ilişkili. Kontak, silecekler, korna, lambalar, immo, ateşleme sistemi v.s. aklınıza ne gelirse... Şemadaki ETACS 'a bağlı her parça tek tek kontrol edilmeli. Düzeltme : Gözterge panelindeki sabit kalma olayı gösterge panelinde arıza olabilceğini ve etacs üzerinden sigorta attırabileceğini aklıma getirdi. Gösterge paneli fişlerini çektirinve bir müddet aracı göstergesiz kullanmayı deneyin. Sorun çıkarmazsa gösterge panelinde arıza aranmalı. Düzenleyen : MSC
Bende de bu sıralar sileceğin sigortası atar oldu. İlkinde silecek motoru sıkışma yapmış dönemeyince sigortayı attırmış dediler, temizlediler ve sorun çözülmüştü. Uzun süre böyle kullandım ama şu sıralar tekrar başladı. Bir anda ön silecek duruyor, arka silecek de durmadan çalışıyor. Yanıma fazladan sigorta almıştım, şimdi kendim takmayı deneyeceğim. Bu arada yaklaşık 3 senedir mesaj yazılmayan başlığı canlandırıyorum... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Ya bu ayın 15'inden sonra Sigorta fiyatları güncellenecek ve fiyat birliği olacakmış felan deniyor, güncel bilgisi olan varmı ?