Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım kesiklik yapıyoo

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yigido tarafından 12 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 1.4 era sahibiyim ve aracım 6000 km de dün akşam aracımla yaklaşık 80-90 km gezdim(şehir içi) ve aracımın tüm viteslerde sürekli kesik kesik gaz yedigine (yüksek veya düşük devir farketmeksizin)şahit oldum sizce bunun sebebi ne olmuş olabilir???

yorumlarınızı bekliorum arkadaşlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

2. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yakıttan olablir....serviste arıza tespit yaptırın derim...

3. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bişey daha farkettim bieaz önce araç rölantide çalışırken çatır çutur sesler gelio motordan muhakkak bununla bi ilgisi vardır hayırdır inşallahhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benzini aldığınız istasyonu değiştirin.arıza hala daha devam ederse doğru servise gidin.

5. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Büyk ihtimalle benzinden kaynaklanan problem olabilir ama ne olur ne olmaz siz yinede bir servise gösterin.

6. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence de .. yolda bozulup rezil etme riskine karşın serviste paşalar gibi baktır.. bi şey cıkmazsa para da almıyorlar zati.. cıkarsa da garantiden kakala kendilerine..

Bu Sayfayı Paylaş