Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım inişlerde bazen stop ediyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Abdullah ŞENER tarafından 7 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Abdullah ŞENER

Abdullah ŞENER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.3 2001 hyundai accent aracımla 100 - 150 km gittikteen sonra inişlerde bazen stop ediyor. sanayide sordum aldığın benzin enjeksiyonda tıkanma yapmış, enjeksiyon açıcı kullanırsan düzelir dediler. bir depoya yaptım. Ama tekrar aynı sorunla karşılaştım. ilginç olan depoyu fulledikten sonra bu sorun ortaya çıkıyor. ilginize şimdiden teşekkürler

2. enjeksiyon acısı? bunu cözemedim rolantedeki durmuna bakın gaz verip çekin gaz verme esnasında eğer bile gibi ses veriyorsa enjeksiyondna kaynaklana bir sorun olabilir..

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, aracınızın stop etmesinin nedeni benzin pompasının arızasından kaynaklanıyor. 2 seçiminiz var,

1- Benzin pompanızı değiştirmek,
    2- Depo full ise yola çıkmadan önce deponun içindeki basıncı düşürmek için kapağı açmak ve ondan sonra yola çıkmak. Performansı düşen benzin pompası depo içinde oluşan basınca karşı koyamaz, aracınızda emme basma tulumbaya benzer bir sistemle yapılmış olan pompa basınç altınta çalışmakta güçlük çeker. Sadece deponun full olmasında değil, fulle yakınken aşırı çalkalanmadanda aynı sorunu yapar. Selamlar.

Bu Sayfayı Paylaş