İyi günler dilerim öncelikle abilerim aracım için ses sistemi önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Araç Hyundai Accent Admire 1.3 2004 Model Arka pandizotu değiştirmek istemediğimden 17-16 cmlik haporlor kullanmayı düşünüyorum ovaller olmaz veya oturmaz diye düşünüyorum. Aracımda teyp olarak Sony DSX-140UI kullanıyorum. Hoparlor olarakda pionerr ön ve arkada 3 yollu 17 cm lik 230 wattlık haporlorleri var modelini hatırlamıyorum tam olarak. Almak istediklerim Amfi olarak sony xm- n502 ( 2 yollu ) Subwoofer olarak XS- GTR121L ( 2000W ) Arkayamı yoksa önemi taktırsam diye karar veremediğim sony xs- n1620c komponent mid takımı ( 350w ) haporlorleri almayı düşünüyorum Yardımlarınızı bekliyorum abilerim yaklaşık 700 liraya kadar bir bütçem var. Eğer arkaya oval nasıl taktıracağım bilmiyorum eğer olursa şu paket sistemide alabilirim 2 sinin arasında kararsız kaldım. http://www.hepsiburada.com/blc-nw04...ubwooferli-oto-ses-sistemi-seti-p-OTBLCNW0469
Öncelikle hayırlı olsun hocam. O altta verdiğin set şeklinde olan ürünler biraz pahalı geldi bana. Yani 700 tl bütçen varsa daha iyi ürünler alabilirsin. Subwoofer olarak sana cadence veya jbl önerebilirim. Arkadaşımda sony tesisatı var aracı gayet geniş yinede etkili ve pak ses alamıyor. Herşeyi sony ama sesi vasat. Amfi olarak maqustik 1000.1 veya 1100.1 ini önerebilirim. Soundmaxde güzel bir marka onlarada bir göz at istersen. Mid düşünüyosan mid-range önereyim sana forexin kayık kolon gibi ses veren ürünleri var.