Merhaba abilerim, arkadaşlarım aracım için ses sistemi hazırladım ve yorumlarınızı bekliyorum. Teyp : Pioneer MVH-170UB Arka haporlor: Pioneer TS-G1731i 17cm Çift Koni Kapı Hoparlörü 230Watt Yeni Model Ön Kapı : Pioneer TS-G1331i 13cm Kapı Hoparlörü 230Watt Yeni Model Amfi : Roadstar Rda6050 4 Kanal 3000 W Amfi Subwoofer : Sony Kabinli 1800W 12inc Üst Seviye Subwoofer Araç: hyundai admire 1.3 2004 Birde ön kapılardan eminim 13cm olduğuna ama arka taraf 16 mı alsam 17 cm alsammı diye karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
önlere de 16 cm hoparlör takmanı tavsiye ederim. ayrıca kapı hoparlörlerini teypten besleyip, amfinin iki kanalını woofera vereceksin sanırım. bir çift oval hoparlör al, kenwood tavsiye ederim. ovalleri de arka camın önüne alttaki sacı keserek monte et. gayet iyi bir ses alırsın.
17 oturuyor direk kesmeye gerek yok bizzat takmistim. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önlere 16 uydurursan güzel ses alırsın ben aynı teypden kullanıyorum ses çıkışları çok güzel şuan bende woofer yada amfi yok ama yüksek seslerde temiz ses veriyor yinede tabi daha yüksekte bozuluyor amfi olmayınca birde bu teyp tek amfi çıkışlı ama iyi bi tesisatcıya denk gelirsen birden çokta amfi bağlıyabilir
kapılara ve arkaya birer takım al arkana bakma amfi geçerli teyp idare eder pioneer TS-W307D4: Çift Ses Bobini Tasarımı 4 ohm x 2 subwoofer tamamdır http://urun.gittigidiyor.com/otomob...nel-mid-bass-takim-178021847?rcp_action=click