selam arkadaşlar 2. el almış olduğum aracımı geçenlerde servise uğradım bilgi almak için fakat servis bu aracın hiç servise gelmediğini söyledi..araç eskişehirden gelme.. online görünürmü... yoksa dedikleri gibi servise gitmemişmi.. gitmemişse nedeni ne olabilir.. merak ettim aracımdan memnunum ama kafama takıldı.. 2004 model 1,3 mpı şu an 99000 km de... teşekkürler...
Araç servise gitmiş olsa büyük bi ihtimalle On-line gözükür, aracı aldığınız kişiden sorun çok sakat bi durum özellikle triger kayışı açısından...
Hayret ya nasıl gitemz insan yetkili servisine anlamak mümkün değil.Bence hemen gidip bütün kayışlarını değiştirin aracınızın.Coşkun abinin dediği gibi
Fiyat olarak bi fikrim yok ancak servise gitmeyede gerek yok, parçaları alırsanız iyi bir tamirci hepsini halleder. Bence sırf kayışları değil komple bir elden geçirmenizi tavsiye ederim ama önce aracı aldığınız kişiye ulaşıp bilgi alın.
Abi diğer tüm bakımlarını yaptırdım 4 amortisör değişti +ön sağ table burcu değişti +bujiler değişti+yağ değişti+klima gazı kontrol+rot balans+fren balataları...başka yapmam gereken varmı kayış dışında...
ferhat arkadaşım,bencede serviste triger setini değiştir.çünkü 60,000de değişip değişmediği belli değil...
Peki 60.000 de değişmemişse şimdiye kadar dayanma ihtimali varmı.. sadece bilgi amaçlı öğrenmek istiyorum.. şu an 99000 de... ustaya baktırsak değişip değişmediği belli olurmu?
tabiki dayanır,değişip değişmediğini serviste iyi bir usta bakarsa anlar.ama sen yinede işi şansa bırakma değiştir derim.gerçi değişim km'si 120.000 ama sen şimdi değiştirirsen 160.000e kadar gider.
bizde bir önceki aracımızı hiç servise götürmemiştik bakım için..ama kayıstır balatadır onlar serviste değişiyordu..servise grmemek bakım yapılmadı anlamına gelmez yani..