merhaba. 2016 model otomatik vites Accent Blue aracım var. Ayda bir bazen 3 haftada bir araç hareket halindeyken değil de ışıkta veya trafikte durup hareket ettiğim zaman sol ön tarafta sanki tekeri hareket ettirmeyen bir şey var ve çok aşırı şekilde ses çıkararak hareket ettirmiyor. sokaktaki herkesin duyacağı şekilde ses çıkarıyor. Ayağımı gazdan çekip frene basıyorum ses gidince devam ediyorum sıkıntı daha 3 hafta falan yapmıyor. Gaza çok basmadan ses çok aşırı geliyor. yan aynadan baktğım zaman yerde teker izi görüyorum sadace sol teker. Sizce sebebi ne olabilir kime göstermem gerekiyor ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
şehrinizdeki en iyi rot balansçıya gidin. arıza tespiti yaptırmak istediğinizi söyleyin. yürüyen aksamda ne arıza varsa size söylerler. bu tespitin de bir ücreti olur ama tam nokta atışı tespit edersiniz.
fren merkezinde bir sorun olabilir veya sol tekerin balatası sıkıyordur yada sol tekere gelen fren hidroliği borusu tıkalı olabilir freni sıkıp bırakmıyordur, fren kaliper yayları gevremiş olabilir.