merhaba. 2010 model era 1.5 crdi aldım aracımda abs yok sanırım çünkü kontağı açtığımda abs ışığı yanmıyor. ruhsatta tipi bölümünde mct yazıyor. abs nin var olup olmadığını ve hangi paket olduğunu nasıl öğrenirim. teşekkürler şimdiden
eğer araçta arıza yoksa abs ışığının yanmaması olmadığını gösteriyor ancak mct ne demek bilmiyorum... yol bilgisayarı hava yastığı esp gibi özelliklerede bakmak gerekir...
dostum abs olp olmadığını topraklı bi yolda ani frene basarak anlayablirsin =) tkır tkır ediorsa bilki abs wardr ama yok bsisiklet gbibi kayıorsa bilki yoktur =)
sizin aracınız team abs siz pakettir örnek Hyundai Accent Era 1.5 Era CRDi Team 2010 Model 22.400 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 123657347 en güzel şasi nodan anlaşılır yetkili servisi yada 0 216 571 63 01 assan müşteri danışma merkezinden bilgi alabilirsiniz
gövde rengi aynalar sis farı park sensörü direksiyondan kumandalı radyo teyp far yükseklik ayarı direksiyon yükseklik ayarı olunca acaba dedim ama....
aynalar harici hepsi team modeline ait. bizde de team abs var Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
aynalar sonradan boyanmıştır park sensörü sonradan takılmıştır sis farı ise start hariç hepsinde standarttır direksiyondan kumandalı radyo teyp far yükseklik ayarı direksiyon yükseklik ayarı standart zaten