Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracım Hangi Paket Acaba

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Huavel tarafından 11 Haziran 2022 tarihinde açılan konu

1. Huavel

Huavel Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Yusuf sahin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    AHMETKAAN1791 bunu beğendi.
  2. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Eralarda paket olayı oldukça karışık. Üretim yılına göre bile aynı isimli paketlerde bazı farklar olabiliyor. O nedenle aracınızın paket tespitini yapmak çok kolay değil.

Ayırt edici özelliklere bakacak olursak,

2011 team paketlerde kapı kolları gövde rengi değil siyah. Sizin aracınızda kapı kolları gövde rengi. Ben sonradan boyandığını düşünüyorum çünkü bildiğim kadarıyla eralarda kapı kolunun gövde rengi aynanın siyah olduğu bir paket yok. Bu açıdan aracınız team olabilir.

Hava yastıkları ayırt edici bir özellik sizin aracınızda yolcu hava yastığı yok. Bu durum da team paket araçlarda geçerli

Prime paketlerde aracın kliması dijital klima sizin aracınızda ise manuel klima var.

Aracınız kuvvetle muhtemel team paket bir araç. Kapı kolları boyanmış, bagaj kapağına kromaj eklenmiş ön kol dayama takılmış dıştan prime'a benzetilmeye çalışılmış ama prime değil. %100 eminim diyemem ama %99 aracınız team paket diyebilirim.

sipartacus bunu beğendi.
  3. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Şasi (vin) kodu ile aratilinca aracın özelliklerine ulaşılabilen siteler mevcut, bir aratın derim. Bu arada ruhsatta ne olarak geçiyor?

4. Huavel

Huavel Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Yusuf sahin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    ruhsatta paket yazmıyor 1.5 CRDİ yazıyor sadece tipi MCT yazıyor forumda araştırdım MCT Team model olarak görülüyormuş fakat sahibinden'de team seçmem için VGT seçmem gerekiyor bizde bu var mı acaba

Bu Sayfayı Paylaş