Aracı 3 hafta önce aldım. Expertiz yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı. Geri vitese alınca araç bazen sarsılarak geçiyor. Her zaman yapmıyor ama neden yaptığını da merak ediyorum. Debriyaja sonuna kadar bastığımdan ve vites mandalını tam çektiğimden eminim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Aracım Getz dizel 2010 model manuel vites.
Genelinde geri vitese geçiş araçlarda öyle 1-2-3-4-5 ‘e geçtiği gibi yumuşak geçmez. Hemen debriyajı tazelemek gerekir. Sizdeki geri vitese geçmede sorun mu , vitese kolay geçiyor ama geçtikten sonra sarsıntı olması mı ? Hangi vites olursa olsun debriyajı hızlı bir şekilde bırakmak sarsıntı yapar. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Debriyajı bırakmıyorum hemen. Genelde park edeceğim zaman daha fazla oluyor sanırım. Araç 1. vites ile geri vites arasında değişim yaparken vitesi geriye takınca hafiften bir sarsıntı oluyor şanzımandan geliyor sanırım. Böyle sanki bir şey yerine oturuyor ama sarsıntılı oturuyor gibi. Veya debriyaja tam basmayınca hafif sallanır ya araç onun gibi işte. Ben bunun mandallı geri vites araçlarının kronik sorunu olduğunu düşünüyorum. Umarım şanzımanı indirmeyiz aşağı!
mandal sadece vites kolundaki bir mekanizmaya bağlıdır, o da yanlışlıkla geriye takılmasın diye koyulur. ayrıca böyle bir kronik sorun da yoktur. hissettiğiniz şanzıman mekanizmasında debriyajın ayırmasıyla ilgili. geriye geçmediğinde debriyajı yarım bırakıp tekrar bastığınızda kolayca geçiyorsa bir problem yoktur. normal diyebiliriz
Geriye takmadan once aracin hareket etmedigine emin olun sonra debriyaja basili 1. Vitese ve 2. Vitese gecirip sonra geriye takmayi deneyin
Arkadaşlar herkese teşekkürler sorun çözüldü. Ben ilk defa mandallı vites araç kullanıyorum. Diğer vitesler gibi hızlıca yuvaya yollayınca doğal olarak sendeliyor şanzıman. Yavaşça gönderince hiç sorun olmuyor. Sorun bendeymiş meğer ...