Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracım Fazla Yakıyor .

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda İlker Soylu tarafından 2 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. İlker Soylu

İlker Soylu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    İlkerSoylu
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Arkadaşlar Bu Konuda Gitmediğim Usta Kalmadı Ama Kimse Bişe Bulamadı . Forumlarda Okuya Okuya Ben Çözmeye Çalışıyorum Arabamı . Termostat Değiştim Beyne Sıcak Su Gitmiyor Die Arac Daha Fazla Yakmaya Başladı . Acaba Beyne Giden Hortumlar Mı Yanlış Bağlandı Diyorum . Ugrasıyorum Ama Olmuyor .Ustada Anlamıyor . Acaba Neden Olabilri . Her Gece Sabaha Kadar Arşatıryom Hep Aynı Şeyler. Bu Tur Olay Başına Gelen Varsa Yardımcı Olabilirmi . Bide bnm Arac Benzinde Gitmiyor Motor Gaza Bastımı Boguluyor . Hava Kutle Olcer Enjektor Temizliği . Bujiler Falan Filan Komple Değişti . Ama Hala Olmadı . Bnzin Pompası Değiştim Barı Dusuk Olabilir Dediler Ben Benzinle Samsundan mersine Gittim Tık Yoktu . Sonradan Bozulduı . Lütfen Yardım.

2. h.a.era

h.a.era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bendede aynısı vardı 2000 km yol geldim gelmeden önce yoktu fakat sonra marş uzatmaya bşladı benzinde atikliği azaldı lpg ciye gittim lpg filtresini değişti ve beyni güncelledi araba 14,0 ortalama yakıt tüketiminden düşmesken şehir içi 6,4 bile oldu

3. firster09

firster09 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ilker ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    bende de aşağı yukarı aynı sorun var. boğulma ve fazla yakma... benim aracım da oksijen sensörü değişimi gerekli o da çözüm olmaz ise ecu değişimi gerekebilirmiş.

4. İlker Soylu

İlker Soylu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    İlkerSoylu
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Bn Oksijen Sensorunu Değiştim Çare Olmadı . Napcam Bilmiyorum .

5. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benim araçta çok yakıyor aynı araçtan bende de var ve aynı zamnda hemseriyiz :D samsun bafra arası 35 40 liraya yakıyorum sen hesap et artık ne kadar yaktığını .s

6. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Ne yaptınız arkadaşlar bu yazdıklarınız doğrumu 50km yolda hiç 35 tl yakılırmı.Mutlaka bir problem vardır.

7. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    hayır git gel 35-40 civarı yakıyo sade gitme değil 100 km de yakıyo yani

8. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    O zaman normal canıııım.Bende sadece gidiş sanmıştım;)Sanki yinede birazcık fazla ama havalar soğuk.

9. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    benim araç aslında yakmaz ama baskı balata bitti ondan dolayı araç yüksek devirde gidiyo ve ondan yakıyo belki sizin aracnda baskı balata bitikdir araç yolda rahat gidiyormu bağırmadan falan gidişi nasıl :RpS_rolleyes:

10. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Benim araç şehir dışı 90 km hızla ort.7lt yakıyor.Sizlerin biraz daha az(TL)olarak yakması lazım.Neyse ben aranıza girdim kusura bakmayın iyi forumlar.

11. İlker Soylu

İlker Soylu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    İlkerSoylu
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Ya Ben Bu İşi Anlamıyorum Kardeşim . Ben Bu Araçla Şehir İçi 22 Krş Gordum Ya . 10 tl ye 45 km yol yaptımı bilirim . tamm gaz pahalandıda kardeşim bu kadar farketmezki 50 tl ye 100 km yaptı . sinirlendim aracı yakacam artık . o sinirle camı kırdım . internetten araştırdım termostat değişdim bi miktar çogaldı . 30 tl ye 100 km yapıyorum şimdi . ve bu normal sonuç bnce araca 14 jant aldım ağır geldi bnce .baskı balatam falan normal sıkıntı yok .bıde ben seri kullanırım arabayı . 100 den aşşa düşmem kolay kolay şehir içinde yolu olursa. suan sıkıntı yok bnce . satıyorum zaten . aklıma koydum .:RpS_rolleyes:

12. foreveraccen2626

foreveraccen2626 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Keskin sirke küpüne zarar üstad niye bu kadar kasıon kendını bunun gazcısı var motorcusu var bı git baktır arabana sıkıntın neymıs iyice ögren bu kadar sinir yapılcak seyler degil bunlar :eek:

13. dunyada1903

dunyada1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fırat dündar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    tam konunun uzerıne geldım acıkcası aracımda atiker 32 lt tank var silindir 40 lıra aldım gecen gun 2 yesıl ısık yanıyordu 20 km sonra kırmızı oldu dedım bı sorun var veya cok fazla yakıyor.araç 80 kmdeyken bır 20 daha aldım ettı 60 bu sefer tek yesıl oldu kırmızıdan bugun servise gittim aracım fazla yakıyor dıye.gaz ayarları normal yakıt degerlerı 35 38 kurusa tekabul edecek sekılde cıktı.yanı dur kalklarla 40 kurusu goruyoruz anlıyacagın.oda 100 kmde biter.benım gıbı gıden bır cok kısı olmus ama 35 kurustan asagı yakan araç cıkmamıs su son gunlerde.

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bir Kişinin Arabasıda Az Yaksın Arkadaş Ya. Alacağa Geçseniz Yinede Fazla Yakacak Bu Arabalar.

15. dunyada1903

dunyada1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fırat dündar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    havalar - derecelerde su sıralar gayet normal zaten 2 bın devirde acıyoruz rolantıyı :D yaklasık motorun ısınması 3 4 dkyı buluyor bu sure ıcerısınde zaten yuksek gazlar harcamıs oluyoruz.yazdan cıktıgımız ıcın alısamadık bence yazın 23 25 kurus arası degısıyordu fazla gelmeye basladı bıze sorun yok :D herkesin araçlarının yakıtları normal kanımca

16. hacettepeli_06

hacettepeli_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Emir Han
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    İstanbul dayım. 2008 Era var, 1,4 motor. Gazı BP den 2,57 ye alıyorum..Km başına 32-39 krş yakıyorum şehir içi..Bana normal geliyo ama, km de hala 24-25 krş yakıyorum diyenlere de sinirlenmeden duramıyorum..El insafff..

17. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    normal kullanımda 2.50 tl den 20 tl lpg aldığımda 65 km gidiyor 2 güne önce 30 tl aldım birazda arabayı sıkıştırdım 0-100 denemeleri yaptım :) 85 km gitti yani kullanım tarzına göre çok fark ediyor illaki sıkışık trafik araç kısa mesafe kullanma falan hepsi büyük etken benim tahminime göre benzinle lpg arasında yazın 1.5 lt fark varsa kışın bu 2.5 lt çıkıyor lpg benzinden 2.5 lt fazla yakıyor yazın lpg fiyatı 2.20 tl olduğu zamanlarda benim araç 26-27 krş yakıyordu şimdi 30-32 krş civarı yakıyor yani çok fazla değil kış ve zamlarla birlikte bu sonuç çıkıyor.tabi normal trafikte sakin kullanımda 35 krş üstü yakıyorsa illaki bir problem vardır.

18. OLGUNTR

OLGUNTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    OLGUN TORAMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Birçok arkadaş ekonomik araç kullanmayı bilmiyor sonra araç çok yakıyor diye şikayet ediyor yakıtta kullamım farkı çok oluyor bilginize

Ersin bunu beğendi.
  19. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    orası kesin abi tabi bizim yaşlarda olunca hıza adrenaline çok heves ediyoruz buda direk yakıta yansıyor ben kendimi biliyorum mesela sakin kullanayım diyorum sakin sakin giderken arkadan bir sellektör gelse biri gıcıklık yapsa hemen dip gaz başlıyor sonuçta fazla yakıt :)

20. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    katılıyorum abi memelekete giderken babam 5,5-6 lt yakıyor ben 8-9 lt yakıyorum :)

Bu Sayfayı Paylaş