Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım çok yakıyor!!!!

'Excel Forum - Club' forumunda bilocan07 tarafından 29 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. bilocan07

bilocan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 94 gls ileyakıt yönünden başım dertte .Bir ay önce Ankara-İzmir yaptım dönüşte 35'lik tankı doldurdum 221 km yaptı. ankarada ustaya söyledim 20 tl doldur bir bakalım dediler oda 66 km yaptı.yine gittim.yakıtı aldığın yeri değiştir dedi onuda yaptım oradanda 20 tl gaz aldım. oda 67 yaktı
    Arkadaşlar bu araba km de 303 yakıyor uçuk bir rakam bu normali ne olmalı.sebepleri nelerdir.Şu an Ankara'da gaz fiyatı 1800.....1850 arasında. Araçta motor olarak bir problemimiz yok.düşünce ve fikirlerinizi bekliyorum. SAYGILAR.

2. namelessman

namelessman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben okadar ayar falan yaptırdım. Şehiriçi 190 kr altına düşmedi. 160-170 den bahsediyorlar ama nekadar doğru bilemiyorum belki de normaldir

3. burakerk

burakerk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gaz 1.75 ken 10TL ye ortalama 60KM gidiyordum şehiriçi.
    Gerisini siz hesaplayın artık
    BRC sanırım gaz kafası benim
    İtalyan malı olan

4. murattefe

murattefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm bende foruma yenı katılanlardanım.aracım mı da yenı aldım 1,5 ay oldu excel gls 94,allaha sukur ufak noktalar dısında pek sorun yok sımdılık ama yakıt sorunu çok fazla var.lpg yok benzındede 50 tl ye 100-120 km cıvarı gıdıyorum genelde yakın yollarda kullanıyorum işimle ev arası 5 km fılan bu yuzden olur dıyolar bı yardımcı olun banada ltfn.artık benzıncıye calısır oldum sızcede cok fazla değilmi..?motoruda ısıtıyorum sabah bı kac dk.genelde çekıs rolantı hersey normal görunuyo masallah da bı de yakıtı halletseydık.

5. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundailer malasef hep kndı sınfına gore baska araclardan fazla yakıyor

6. murattefe

murattefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fazlamıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifbenım kı kamyon mmubarekk..

7. murattefe

murattefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar kopnu hakkında yardımcı olucak arkadas yokmu??

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    yazı yazılalı 5 ay gibi bir süre olmuş fakat aynı durumda ben olsaydım benzin deposunu fulleyip birde benzindeki yakıtını ölçerdim.Eğer benzinde normal yakıyorsa gaz beynini veya filtrelerini yenilerdim...

Hyundai tam tersine rakiplerinden daha az yakıyor.Mesela 1.4 yeni symboller şehir içi 50 tl ile 140-150 km yapabiliyor.

9. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ivedi olarak lpg taktır derim amorti edermiyim diye endişen olursada starken aracınıza katacağı değeride düşünerek hareket edin. benim araç ankarada 1.79 tl.den lpg litre fiyatı ile yaklaşı 14-15 krş. yakıyor. kullanımşartlarıda karışık (ş.içi+ş.arası)diyebiliriz.

10. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    lpg beynınden kaynaklanıyor buyuk ıhtımal aracın uzerındekı kıt kaç senelık benım eskı aracıma sıfır taktıgım lpg kıtı 10.000km de ıflas ettı araba cok yakmaya basladı ve son zamanlarda bosa atınca stop edınce lpgcının yolunu tuttum lpg beynı garantıden degıstı ve aracımda degıstı eskısı gıbı az yakmaya basladı ve tum problemler ortadan kalktı bence bı baktır
    benım getz sehır ıcı 27 krş yakıyor benzınde aracımı sevıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. murattefe

murattefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

tşkler yorumun için.lpg kesın taktırıcamda dun bı karburatörune baktım söle ustten.kelebek fılan sımsıyah olmus.bı karburator bakımı bujıler fıltre fılan elden gecırım önce sora lpg taktırıcam artık.bıde karburatöre ustten vd 40 fılan sıksam zararı olurmu acaba butun pıslığı ıcıne atıcak cunku ozaman.kararsızım bu konuda??

12. iskiliptv

iskiliptv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="text-align: center;">Merhaba; Bende bir Hundai Excel GLS 1.3 aldım. Aranıza katıldım böylece. Aracım 1994 Model ama kilometresi 95 bin. Aracın konforundan oldukca memmunum. Tetk sıkıntım yakıt. Araç LPG ile şehir içinde 300 kuruş yakıyor. Ama benim LPG istasyonum yok malesef. Bu yakıt miktarı 1.3 motur için çok yüksek değilmi sizce. Yoksa bu araçlar hep böylemi yakar. Araca LPG yi yeni takdırdım. LAVATO marka 32 tank var. Bir depo LPG ile 169-170 km yol ancak yapıyorum. Şu ana kadar LPG taktıralı araçla 2000 km yaptım. LPG servisine götürdüm ayarlar normal diyorlar. Baskı balata da sorun yok. Yağ ve hava filitresini değiştirdim değişen pek bir şey yok. Son çare sibob ayarları kaldı öyle diyorlar. Ankara da bu araçlardan anlayan iyi bir usta tanıyan varsa yardımcı olsun. Servise gidersem rakamlar çok yüksekmiş. Yada aracın bu kadar çok yakıt tüketmesinin nedeni nedir. Bu arada benzinle de denedim km de 500 civarında felan yakıt şehir içinde . Yardımcı olursanız memun olurum teşekkürler

Düzenleyen : iskiliptv

13. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    aramıza hoşgeldiniz..kalın yazı ile yazmıyoruz..form kurallarına bi göz atın..ayrıca kendinizi tanışma bölümünden tanıtırsanız seviniriz..

14. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Slm, önerim iyi bir yakıtçı karbüratörcü bul sorunun çözülür. İzmir 3. sanayide Besim usta varmış methini duydum isteyenlere verebilirim irtibatını, bu arada iskiliptv rumuzun iskiliptenmisin?

Düzenleyen : flipper

15. iskiliptv

iskiliptv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet iskilip ama ankarada oturuyorum

16. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benimde 2. memleketim her sene ramazanda giderim izmirliyim

17. iskiliptv

iskiliptv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Başka önerisi olanlar varsa yardım olun lütfen

18. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    karbüratörü temizletin, gaz ayarı yaptırın

19. iskiliptv

iskiliptv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    (Kalın yazı için özür bilmiyordum) Gaz ayarını yaptırdım. Benzin da aynı sorun var.

20. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    karbüratör temizliği hem perfonmans artışına, hemde yakıtın az yakmasına faydalı oluyor..ben temizletmeye gittiğimde bildiğiniz çamur çıktı içindenhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gifküçük delikleri tıkamış, haliyle motor daha gürültülü çalışıyordu..karbüratörcü ustam bi güzel söktü, dağıttı karbüratörü..tinerle kooopple temizledi güzelce..senkromları yırtılmıştı onları da halletii..Ciddi ölçüde perfonmans artışı, yakıt tüketimi ve motorun çalışması değiştihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş