iyi akşamlar arkadaşlar, az önce 2 gündür binmedim arabama gittim temizledim dedim birde çalıştırayım önce kaputu açtım radyatörün kapağını açtım suya baktım donmamış ( zira 8.ayda 30.000 km bakımından çıktı) sonra marş yaptım sanki marş kaçırıyomuş gibi çalışmadı sonra bidaha kontağı açtım motor arıza ışığı yandı bastım tııırt dedi hiç marş basmadı. arabanın ışığı kapıları çalışır vazyette acaba akümü bitti yada motor mu dondu? şimdi garantili bi araba acaba yol yardımı arasammı? yoksa sabahı bekleyip servisi mi arasam ? http://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifgörüşlerinizi rica ederim.
içiniz rahat değilse arayın yol yardımını 24 saat hizmetteler ve servisten her akşam birileri görevli kalıyor acil yardıma.aküden kaynaklıdır diye düşündüm ama arayın gelip baksınlar
yol yardımı aradım az önce acil yardım mı istiyosunuz dedi bende sabah sıkıntı yaşamak istemiyorum dedim. numaramı şase numaramı aldı sizi arayacağız dedi bakalım ne olacak
coşkun abi akü söküldüğünde yol bilgisayarı gidiyor teyp kod istiyor diye birseyler duydum derken komsunun 2001clıo su var akü bitmiş degişime gitti yeni aküyü takarken paralel bağlantı yapıp takmamışlarbunun ne derece doğruluğu var çünlü renonun teyp'i kod istiyorhyundaıde böylemi
arkadaşlar az önce hyundai yol yardımdan aradılar usta ile görüştürdüler. usta akü zayıflamıştır gelip çalıştıralım ama sabaha gene aynı sıkıntı olacak siz sabah arayın yol yardımı gelip çalıştırsınlar dedi. bende sordum garanti devam edeyor yol yardım üzretsiz değilmi dedim ( bir operatör dinlemede ve ses kaydı yapılıyor) br iki saniye sonra evet ücetsiz dedi. 02.07.2008 tarihinde trafiğe çıkan arabanın aküsü garanti kapsamındamıdır?
sabah yol yardımı aradım geldiler takviye ile aracı çalıştırdılar. sonra servise götürdüm ama aküyü değiştirmediler zannedersem sarj ettiler ama sıkıntı olmadı akşam gelirken, bakalım ne gösterecek ilerleyen günler
benim aracımda geçen kışl aynı şeyleri yaşattı sağolsun ama aküyü sıfırladım bu soğuklarda bende en son cuma çalıstırdım bide dün bi basmaya aldı aküyle alakalı bi durum sanırım