Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracım Benzinde Çalışmıyor

'Sohbet' forumunda murat905 tarafından 9 Mart 2021 tarihinde açılan konu

1. murat905

murat905 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat Molon
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Merhaba arkadaşlar 99 model 1.3 lx aracımın motoru yeni rektefiye edildi. Motor yeni yapıldığı için sağlıklı olması açısından en azından bir süre benzinde binmek istiyorum fakat LPG den benzine geçişte sorun var. LPG de çalışmasında herhangi bir sorun yoktur. Benzine geçildiğinde ise stop etmektedir. Hareket halindeyken benzine geçildiğinde yine sorun yok ama debriyaja basıldığında ya da rolantideyken devir düşüp stop ediyor. Usta karbüratör ile alakalı oldugunu ve en az 3000 liralık bir masrafı olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili deneyimleriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim
    Not: Sorun rektefiyeden önce de vardı ve araç uzun süredir benzinde kullanılmıyor.

2. 45R3928

45R3928 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Muhammed Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    Hocam uzun süre dir çalışmadığı için karbüratör temizlenmesi lazım. 3000 TL sıfır parası dır ki araştırın derim daha uyguna bulabilirsiniz. Ama temizleyerek kurtarılabilir. Deposu kontrol edilmeli aşırı paslı olabilir işinin ehli bir ustaya danışmak lazım biraz uzun iş acıkcası

3. murat905

murat905 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat Molon
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Aynen ama bulunduğum yerde karbüratör temizliği yapacak bir usta bulmak çok zor aracı tekrar ustaya götürdüm biraz uğraştı benzin ayar kolunun kırık olduğunu söyledi rölanti ayarını yapmaya çalıştı şu an benzinde stop etmeden çalışıyor ama rolanti düzensiz ayar yapılabilse sorun çözülür diye düşünüyorum ama emin değilim genelde ustalar uğraşmak istemedikleri için yuvarlama bir şeyler söyleyip gönderiyorlar

4. Batuhan7106

Batuhan7106 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Batuhan Özdemir
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Benim araç da benzine geç geçiyor pompadan olduğunu söylemişlerdi yaptırmadım daha sürekli lpg de kullandığım için. Bende geçen yaz ankara da karbüratör temizliği yaptırdım diyaframı parçaları falan değişti tiner veya benzinle de iyice temizlendi 250 lira verdim yaşadığınız yere göre değişir. Taş çatlasın 500 lira olur diğer arkadaşın da dediği gibi 3000 bin lira sıfır parçasıdır.

5. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,305
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Karbüratörün marka modeline üstünden bak araştır internette belki kılavuz falan çıkar kendin yaparsın.

Bu Sayfayı Paylaş