bu sabah ilçeye inmek için marşa bastığım da aracım çalışmadı.sormak istedğim şu araç garantili olduğu için yedek araç veriyorlarmı? çünkü ben köyde otoruyorum görev icabı araba ekmek su gibi ? ilgiinize teşekkür ederim.
Hemen kasko yardım hattını arayın. Aracınızın arızalandığını servise gitmesi gerektiği için çekici istediğinizi ve yedek araç temin edilmesini istediğinizi belirtin. Hem çekici hem de kiralık araç göndereceklerdir.
aradım ama kardeşim öyle bir olanağımız yok dedi.aviva kasko.bu arada servisin aracı almak için gönderdiği çekinin ücretini kim ödüyor ?
Linke bakabilirsiniz. Faydalanan arkadaşlar var Ama sigortadan sigortaya değişiyormuş demekki. http://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/6393-kasko-ve-ucretsiz-cekici-hizmeti.html
kaza durumunda arac 48 saatten fazla onarım süresi varsa 7 günlük ikame arac verilir.arıza durumunda verilirmi bilmiorum...
bazı bayiler extra olarak ücretli sunabiliyor vw eskişehir bayisinde faydalanmıştık 2010 yılında ama hyundai de varmı bilmiyorum
yol yardımı gelmeden tekrar aracın başına gittim tabi bu arada 2 saat geçti.marşa bastımalır gibi yaptı.sonra biraz uzun bastım ve çalıştı.sonra ki çalışmalarda hemen aldı.sizce neden olmuştur? bujılerdenmi desem yeni 30 bn bakımı yapıldı.?
bencede aküden kaynaklanıyor olabilir ve araç arzalandığında ikame araç verilmiyor diye biliyorum yalnızca kaza geçirdinizde veriliyor.arza kaynaklı olduğunda servis araç temin edebiliyor.tabiki bu saydıklarım kaskodan kaskoya ve servisten servise değişkenlik gösterebilir
konuyu hortlattim ama sormam lazim. uzun yolda giderken araba arizalanirsa da mi arac verilmiyor? ulasimimiz nasil saglanacak ? Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi