arkadaslar burdanda ilanini verdigim ix20 aracimi sattim insallah pazartesi i20 elite pan paketini alicam tavsiyesi olan teslim aninda bakmam yada baska tavsiyesi olan varmi
Otomatik istemiyorsan 1,2 al. Şehiriçi 6,2-6,5 lt arası yakarsın. Benim araç öyle yakıyor. 1,4 otomatik alırsan 8,5 lt yakarsın. Eski düzen 4 ileri otomatik sorunsızdur ama yakar biraz. Zaten 1,2 nin otomatiği, 1,4 ün manueli yok. Bu değerler normal şehirler için şehiriçi kullanım değerleri ve tutturan bir çok vatandaş var forumda. İstanbul trafiğinde ne olur bilemem. Parayı ödemeden önce servisten boya kalınlığını ölçen cihazı iste ve sana verecekleri aracın başına gidip kendi ellerinle her yeri ölç. Ben öyle yapmıştım, kafam rahat
arkadaslar sagolun hediye konusunda zorlucam araca gelince 1.2 eite pan yakiti illaki sifir oldugundan biraz olucaktie rodajdan sonra dusucektir sakin kullanan biriyim
otomatik sevmedigim icin almam zaten 4 ileri olmasi ayri bir dezavantaj o araci bayide inceledim 6 ileri olsa guzelmis ozellikle yeni koltuk dosemelerine bayildim suet deri karisimi koltuk yapmislar cok guzel