araç 1997 ls model 1.3 motor yakıtta cok cimri bilirsiniz zaten ön camlar otomatik full bakımlı bi araç yeni pasta cila atıldı ilk günki gibi ışıl ışıl parlıyo sizce kaç eder aslında gönlüm el vermiyo satılmasına fakat ailevi ndenlerle satıcaz
babam baya isticek gibi pazara çekicem dio ama o satamaz araba eminim çünki çok bakım yaptı hor kullanmadı ezmedi arabayı şimdi az istemez 9500 falan ister
Yani Arabaya Güzel Baksada Sonucta Bir Ederi Vardır Onun Üstünde Ne Kadara Fazla Verilebilirki. El Emegi Göz Nuru Sadece Malın Sahibi Anlar Alacak Olanda En Temizini En Ucuzunu Arar. İnşallah Durumunuz Düzelirde Satmassınız. Ben Aracımı Bir Ara Satmaya Karar Verdim 2011 Elantra Mode Plus Sıfırı 48,600TL Ben Arabaya 10.000TL Masraf Ettim Elantranın En Fulunda Olmayan Özellikler Oldugu Halde 53,000TL İstedim. 51,000TL veren Oldu Vermedim. Sizin Gibi Zorunlu Değildim Keyfen Satıyordum. İnşallah Gene Diyorum Durumunuz Düzelirde Satmazsınız.
parasal durumdan değil aracı satmamız başka ailevi nedenler benim geceleri çok geç gelmem arabayla gece 1-2 de geliyorum bu durumda babamın kafasını attırdı artık bakalım satcam dio ama lafta kalır gibi geliyo bana.d