Arkadaşlar aracı kaldırırken baya zorlanıyorum gazı yüksek verip kaldırırken sorun yok ama gazı az verdimmi ya stop ediyor yada çok ağır kalkıyor (debriyajı yavaş yavaş kaldırmak zorunda kalıyorum çünkü) benden hariç 3 arkadaşımada ayrı ayrı kullandırdım onlarda aynı şeyi söyledi kimisi debriyajın çok yuada kaldırdığından kimiside gazla alakalı dedi sizce nedendir?Gazla ilgili en ufak sorunum yok bende debriyajdan düşünüyorum??
araç km kaçta ve aracınız nedir? Herhangi başka bir arıza yoksa söylediginiz yukarda kavramadan ve kalkış sorunundan ben baskı balatayı düşündüm direk.. performansında düşüş var mı aracın özellikle yüksek vites düşük devirlerde tam gaz verdiginizde?
araç 1.3 admire 2005 model 109000 de ilk 2 viteste yapıyor daha çok kaldırırken acemi sürücüler gibi oldum vallaonun dışında herhangi bir sorunum yok Düzenleyen : trapper54
Evet benim debriyaj da çok yukarıda kavrıyor. Bende istemeden de olsa bol gaz vererek kaldırmak zorunda kalıyorum. Erken kavrasa daha rahat kalkar gibi geliyor bana.