Öncelikle merhaba arkadaşlar, bugun otoparkta yer bulamadıgım için getzimi kaldırıma cıkarmak zorunda kaldım ama pişman da oldum cunku aslına aracı kaldrıma cıkarmanın zararları oldugunu bılsemde burnuma gelen balata kokusu canımı sıkmadı degıl umarım fazla hasar olmamıstır debriyajdaa..
Fazla Bişey Olucagını Sanmıyorum Anlık Bir Koku Devamlı Olmaz İse Sorun Teşkil Etmez Gaz Debriyaj İkilisini Ayarlarsanız İyi Olur Bazen Yer Olmadığında Kaldırıma Elbet Park Etmişizdir
1: Uzun Dönem Park Etmelerde Gaz Ve Debriyaj İlişkisini Ayarlamassanız Debriyaj Sorunları 2: Genelde Geri Geri Kaldırıma Çıktıklarından Arka Bilyalarda Sorunlar
kaldırım yükskeliğine göre aracın altını vurma, amortisör veya bilyalarda sorunlar, lastiği yarma riski...vs gibi riskler var
mümkün olduğunca uzak dururum. Gerekirse bir iki sokak uzağa parkederim ama kaldırıma çıkmam. Ama yine de bazen istinai durumlar da olabiliyor. özetle acizane çok önermediğim bir şey bu.
Bişey olmaz benim araba bazen büyük geliyor girmiyor aralara çıkarıyorum kaldırıma sorun olmaz. Zaten burada yayalar kaldırımı değil yolun ortasını kullanıyor.