Selamin aleykum aracima ne gibi degisiklikler yapabilirim ufaktan dis modifiyeye girmek isdiyorum panjur nikelajlari cikartmak dan baslayarak onerileriniz nelerdir ?
fark karartma , öne kare plaka , 15'' güzel bir jant ve geniş taban lastik ve 3.5'' yay , orta derece cam filmi ses sistemi yeterli değil diyorsanız birde set oldumu tamam tadından yenmez era
Far karartma islemi ni beceremem abi ya jant dusunuyoruz kullabisli bisey cam filmini ise yaza dusunuyorum abi jant ne o onerirsin
Evet fikrimdeki arac da boyle far karartma islemini yapamam sadece cam filmi havalar isindiktan sonra yaptirmayi dusunuyorum jant ida subat ayinda halledebilirim plaka yi yapicam panjur u siyah kaplamayi dusunuyorum abi onerileriniz neler saun eskisehirdeyim birde lasdikler 15 jant onerileriniz nelerdir araci basmayi dusunmuyorum
ilk etapta ufak tefek rütüşler yapabilirsin.. misal - aynaları ve kapı kollarını gövde rengine boyayabilirsin - sislere sarı transparan folyo kaplayabilirsin - panjuru 2010 kasanın panjuru ile değiştirsen daha hoş durur - far karartma ve stoplarda sinyal ve geri vitesin olduğu yere siyah folyo kaplayabilirsin - arka tampon altını siyah folyo ile kaplayıp difüzör görüntüsü verebilirsin - Ön tampon altına lip takabilirsin - amerikan park sinyal modülü yapabilirsin - arka plakalıklar, tavan aydınlatması, iç aydınlatma ve farlara beyaz led ampul koyabilirsin - 4 lü mugen cam rüzgarlığı takabilirsin - arkaya egsoz ucu takabilirsin - bu saydıklarım ucuz şeyler.. 20 lira 30 liralık şeyler biraz paraya kıyıp 205/40/17 yada 195/45/16 yada 195/50/15 jant lastik ve 5 cm yay ile güzel bi araç ortaya çıkar