arkadaşlar yumurta kasa araçların amörtisörleri çok pasif ve ayrıca altı çok alçak ben amörtisörtakozlarından biraz yükseltmeyi düşünüyorum içinizde hiç deneyeniniz varmı yoltutuşunu etkilermi ve faydası olurmu acaba
Yükseltme veya alçaltma işlemi amortisörden değil , helezondan yapılır ... uygulanan yay yüksekliği kadar da amortisör kısaltılır veya uzatılır ...
evet haklısın ama ben amörtisör takozlarını üstüne get koyarakbir kaç santim kazanırım diye düşünmüştüm bununda yoltutuşuna bir etkisi olurmu acaba diye merak ediyorum
bugün şahinin geçtiği yerde altımı yere vurdum.. 4 kişi yardım etti arabayı kaldırdılar öyle çıktımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif
myüksel bey arkadaşım , Yumurta kasa araçlarda amortisör sorunu hep olmuştur.Bu araçlar ne zaman yerli üretime geçti o zaman amortisör , jantlar ve ön takım sorun olmaya başladı. Aracınızı yükseltme ile ilgili olarak böyle bir şeyi yapmanızı tavsiye etmem.Aracınızın hafif olması sebebiyle yükseltme yaparsanız eğer sürüşperformansınızı kaybedersiniz.Aracınıza hakim olma konularında sıkıntılar yaşarsınız. Bu arabanın kabahati değil alçak olmak,belediyeni suçu yollara barikat gibi setler yapmak. Saygılarımla. Düzenleyen : Serdar
Yumurta kasaların viraj performansı ve yüksek hızlarda performansı Aracın yere yakınlığı ve helezon ile amortisör sertliği sayesindedir. Ben 96 sını kullandım. Hiçte alçak değil. 2003 milenyum yumurtadan daha alçaktır. ÖZetle tavsiye, Aracı YÜKSELTMEMENİZ üzerine dir.