iyi günler arkadaşlar ..Benim sorunum hyundai i 20 2013 1.2 jump model aracım göğüs üzeri deri olan konsol komple beyaz leke oldu biraz yerinde de sarı yapışkan oldu (bali gibi) oto yıkamacılara götürdük fakat çıkmaz diyorlar (yıkadılar ve çıkmıyor) bunun bir çözümü var mı acaba teşekkürler
Hocam geçmiş olsun , aynı arabadan bende de var , geçmiş mesajlarımda da bahsettiğim gibi , i20 nin iç mekan plastiği çok kalitesiz. Kapı iç kol dayana , cam düğmelerinin bulunduğu bölüm ve kapıların cam sıyırma fitiline dibine dayanan kısımla göğüs bölgesi hep aynı. Ben kapı aç kapa kontrol düğmeleri bölümünü mat siyah spreyle boyadım. Diğer yerler içinde ; öncelikle çözücü bir sıvı ile temizleyerek zemini hazırlayıp boyamak. Benim göğüs bölgesinde torpido koruma örtüsü var şimdilik. “ İ20’mimle bu gün “ konumda arabama neler yaptığım var inceleyebilirsin. Size ayrıca özel mesaj gönderdim , mesaj kutunuza bakabilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/i20-mimle-buguen.45139/ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi