Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Tekleme Yapıyor Ama Sürekli Değil

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda yigithas tarafından 5 Haziran 2019 tarihinde açılan konu

1. yigithas

yigithas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yigit
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Öncelikle merhabalar arkadaşlar bende 2000 gls otomatik var yaklaşık 2 aydır araç soğukken pek sorun yok gibi ama 2 km gittimi özellikle gazda iken vites d konumunda rölanti inip çıkıp n konumuna alınca düzeliyor inip kalkma kalmıyor benzinde bu sorun olmuyor, gaz ayarı yapıldı enjektörleri tek tek kontrol edildi filtresi değişti onun dışında gaz olayı dışında 2 ay içinde buji kabloları bujiler orjinalini ile değişti yağ değişti triger ve kayışlar değişti tüm sıvı hortumları ve antifrizi değişti üst kapak conta manifoldu değiştirdim 3000 tl ye yakın masraf yaptım ama bu rölanti çıltırtacak artık beni gazın yakıt anlamında bi azalış yada artış yok hava filtresini değiştirdim bilgisayara bağlatıp beyne bakıldığında haba flitrsine giden sensör arızalı dedi onuda değiştirdim hata çıkmıyor ama rölanti gine aynı arada devir saati komple gidiyor yolda geri geliyor otomatik, bunrölanti olayı rampada beklerken çok az gir gel olayı yapınca d konumunda iken sanki şanzıman anlık boşalıp tekrar kavrıyor şanzımansan korkmaya başladım Engin bilgilerinize güceniyorum en son Ankara olduğumundan şaşmazsa İvedikler önerilecek iyi bir ustaya götürmeye hazırım

2. yigithas

yigithas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yigit
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Belirtmeyi unuttum malum yaz geldi şimdi araba rölantide iken bile Ac açık n konumundayken gine silkeme ve düzensizlik var benzine alınca hiç bir sorun yok gibi

3. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Şanzımandan olsa benzinden de yapardı lpg sisteminde bir hata yada aldığınız lpg kalitesinde bir sorun var başka bir yer denemekte fayda var

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. polis34

polis34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    SALIHA
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Gaz debi ayarları elle yapılıyor elle bir kontrol edin.. birde gazcı beyine bağlansın araba yürür halde test yapsın .

5. polis34

polis34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    SALIHA
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Birde bobinlere baktirdinizmi sağlammi buji buji kablosu değişti ama bobinlerde onlar kadar önemli

6. yigithas

yigithas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yigit
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Cevaplar için tşk ederim daha önce bu şikayet için. 3 farklı gazcıya gittim şaşmazda adam arabayı açmadan abi bi buji buji kablosu değiş gel diyor değiştirdim diyorum arabaya gaz verip çekiyoe bir sorun yok diyor daha önce gaz lambası Işık’ları 4 tane yanıyordu full doldurunca 2 yanıyor başka gazcıya soeuyorum eski model araç abi çok takılma diyor Ankara’da düzgün bi açıklama yapacak insan evladı bi usta var Mıdır önereceğiniz. Ayrıca arabaya Sırasıyla pis gazdır diye Opet Shell’de milangaz petrol ofisi 2 kere full depo bitirip denendi gine aynı bobin içinde kontrol testi yapıldı tek tek çekip titreme vs batmı siye sorun olmadı

7. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,286
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Gaz/benzin kesicinin filtresini değiştirdiniz mi?

8. yigithas

yigithas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yigit
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yok hocam öyle birşey sen olur diyen çıkmadı hiç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9. yigithas

yigithas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yigit
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İyi bi gazcı şart Ankara’da yardımcı olacak kimse yok mu acaba forumda ?

10. Erens06

Erens06 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Eren Sarı
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Aynı dertten bende muzdariptim. Bugün atlattigimi umuyorum. Buji, buji kabloları, bobin degistirdim duzelmedi. Gaz ayari yaptirdim olmadi. En son lpg beynini degistirdim simdilik bir sıkıntı yok. Sasmazda beceremediler. Sincanda hallettim.

11. KartalMania

KartalMania Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    84
    Ad Soyad:
    Erman Sey
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    benzer sorunum var özellikle sıcak havalarda, normal giderken ışıklarda falan durduğumda 5-10 sirkeleme yapıyor sonra toparlıyor bu sadece lpg de iken oluyor, ve araba güneşin altında kaldığında lpgye geçişte bazen stop ediyor.
    arabam aşırı derecede çok fazla lpg yakıyor, bütün gazcılar ayarları normal sistem normal dese de ben regülatörden şüphe ediyorum ve yarın değiştirmeyi düşünüyorum. Regülatör aldığımdan beri üstünde 5 buçuk senedir bende araba evveliyatını da bilmiyorum her yeri oksitlenmiş ve buna sağlam diyorlar.

12. yigithas

yigithas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yigit
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Şaşmazda bir gazcı sorunu çözdü daha doğrusu gazcılara gittim hepsi motor ustasına git dedi biri abi bu araçlar manifoldu ısınınca üzerinde buji kabloları denk geliyor bi süre sonra 1 ay bile önce kablo değişsen kaçak yapar bujiler kömür olur dedi gazcılık iş yok ama ben sana garanti edeyim kablo takımı buji takayım düZelmezse para verme dedi dediğini kabul ettim taktı ve klima açık rampada bile tek tık sorun kalmadı sorun olmadığı halde bobininde değiştirdim komple hafta sonunda Sivas’a gittim ve Ankara Yozgat arası 43 tl yaktım performans tüketim çok memnun kaldım... kablolar orijinal olacak ana sorun bu arkadaşlar Hyundai logosu olacak üstünde

Bu Sayfayı Paylaş