Merhaba arkadaşlar maalesef yumurta kasa accentimi sattım.Yeniden accent almayı düşünüyorum sizin de fikirleriniz dahilinde.Bütçem max 15.bin tl kuzenimde 2000 model 1.3 lx var klimasız çok temiz.Nasıldır ailemle binebileceğim bir araçmıdır.Yakıt konusunda tasarruflu mu ve bu paraya daha iyi bir alternatif varmıdır.Yorumlarınız benim için çok önemli .Yardmcı olmanızı rica ediyorum herkese hayırlı bayramlar araç bu linkte http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ll-bakimli-orjinal-kar-tanesi-217898040/detay
En azından klima bir arac almanız dha iyi olur diye duusnuyorum 15 bin az rakam değil araştırın belki 1.5 GLS bulabilirsiniz eli yüzü düzgün Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslar kimileri 206 veya palio al diyor ama bahsettigim arac cok hosuma gitti ama fiyati yuksek geliyor 15 bine alabilirim araci
1.5 gls güzel araçtır bende eskiden vardı. Bir arabaya odaklanmayın derim ben 1.3 lx ve klimasız biraz pahalı geldi bana D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi