Merhaba arkadaşlar 2000 model milenyum kasa aracımızı sattık. 25 bin tl bütçemiz var. Megane 2 Ford fusion arasında karar vermedik. İkisi yapı olarak farklı ama fiyat olarak hemen hemen aynı. Bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Ford fisuon guzel arac ama piyasası pek olmsyan bi aractir bence bu iki arasında megan 2 daha agir basar hem yakit hem ic hacim olarak
ikisi arasında tercih edecek olsam ford fusuionu tercih ederdim çünkü renaulttan canım çok yandı. özellikle megane 2 de ki tüp sıkıntıları bitmek bilmedi benim için. dizeline binmedim bilmiyorum ama ford fusion kullandım fena değildi düşünülebilir bir araç ama dizel olsun...
Cevap için teşekkürler. Aracı babamıza alacağız.milenyum kasadan çok memnunduk. Hem yakıt olarak hemde bakım fiyatı yönünden sorunsuz güzel araçtı. İlk fusion a baktık dediğiniz gibi piyasası pek yok. Megane daha mantıklı geliyor Bu araçların kronik sorunları var mı kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
Fusion un 1.6 dizelleri tutuluyor sanırım. Araç sesi içten çok duyuluyor diye bir söylenti var. Turbo sıkıntısı olabilir diye aslında dizel almaya da korkuyorum.
Sans meseledi biraz ama renonun 1.5 dci gayet başarılı bir disel motor arkadasimda 110 ps lik var suan 364000 km de motor tik demedi ama karasor birak beni dyor
anlaşılan dizel almak istemiyorsunuz o zaman megane 2 alın derim ama çok çok çok iyi baktırın araca...
bu işlerde şans lazım. Bakalım bir kaç araç gözüme kestirdim arayıp konuşmak lazım.Expertiz illa ki yaptırırım. Bakalım kısmet alınca burdan bilgi ve düşüncelerimi yazarım. Vakit harcayıp bana cevap veren arkadaşlara teşekkürler.Sağolun.