Arkadaşlar merhaba. benim aracım 2008 1.4 team abs. Aracımın tavan kısmında sanki taş geldiğinde oluşan bombeler gibi küçükkabarmalar var bir kaç tane. taş izi olsa mutlaka boyaya da zarar verirdi. çadır da kullanıyorum.dikkatli bakılmayınca fark edilmemekte ama nedenibeni çok düşündürüyor. aynı zamanda aracımı apartman altına da park etmiyorum.acabasizde aynı sıkıntılar var mı? bir fikri olan var mı teşekkürler.
boya kabarması olabilir servise bi gösterin..eğer öyle birşeyse işin ucunu bırakmayın.aracınn tavanı sonradan boyalı olabilir..taşıma esnasında olun hasarlarda onarıp yenıden satıyorlar..bunu yasayan çok insan var..
Boya şişliği ise mutlaka servise gösterin.. Tavan saçının dışa doğru çıkması mümkün değil eğer içeriden baskı yapılmadıysa..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
içeriden kesinlikle bir baskı olmadı. peki servise göstersem nasıl bir çözüm olabilir acaba. aracın başka hiç bir yerinde böyle bir şey yok. özellikle tavanın sol tarafında var. diğer tarafta yok. inanın gördükçe moralim bozuluyor. çok teşekkürler tüm bilgiler için..
inşallah tahmın ettıgım olmamıstır..cunku durduk yerde boya kabarmaz..aracın tavanı taşıma sırasında (tır üzerinde) herhangi bir hasar aldığında bunu onarıp tekrar satıyorlar..sadece hyundai olarak değil butun fırmalar bu sekılde yapıyor..umarım böyle birşey değildir..yarın ilk işiniz servise gitmek olsun..boya kalınlığına vs baktırın..macun falan varsa yada 2. kat boya atılmışsa belli olur herşey..ve kesinlikle rapor isteyin..
hasarlı olması şart değil arkadaşlar, ilk boyası kalite kontrolden geçemeyen parçalar tekrar boyanıyormuş, böyle bir durumda olabilir, illa hasarlı deyip insanları korkutmayalım insanın morali bozulur
korkutmak değil amacımız..sadece gerçekleri soyluyoruz..başına neler gelebileceği konusunda uyarıyoruz yaşanmamış şeyler değil bu söylediklerimiz.. ikinci kat boya bile bence onarılmış araba sayılır..bana ispatlayamazlar fabrikadan o şekilde çıktığını..bu bile müşteriiyi dolandırmaktır..
size katılıyorum, sonuçta bedava almıyoruz bu arabaları, herkes kendi bütçesine göre dünya kadar para veriyor, aracımız pırıl pırıl olsun istiyoruz ama karşımızda acımasız bir düzen var, paraya dayalı bir düzen, biraz fazla kazanmak için insaları ne durumlara düşürüyorlar,
Arkadaşlar bulunduğum ilde Hyundai servisi yok ama satışı var. onlar boya hatası olduğunu servise göstermem gerektiğini söylediler. Konya'ya gider gitmez göstereceğim. Ama sonuç arabam ve benim lehime ne olabilir kestirmek zor! boya ustasına gösterdiğimde sadece tavanda değil aracın muhtelif bir çok yerinde aynı hatadan tespit etti. dikkatli bakılmadıkçafarkedilmiyor. ama insan yine de üzülüyor; o kadar para veriyorsunuz. forumda bazı arkadaşlararaç donanımı hakkında; o fiyata bu kadar diyerek bazı arkadaşların kalite arayışının önüne geçmekteler. 20 milyar ve üstürakamlar az para mısorarım?! bizim için hiç deaz değilvesatışları ülke genelinde çok iyi bir ortalama tutturan firmanın kalite politikasının da bu tenkitlerışığında artması temennim.Ustamaracımda sonradan herhangi bir boya olmadığını da belirtti. Zaten aracımı satın aldığım Konya Öntur dakiçalışanlar özellikle, Mustafa Bey çok güvenilir arkadaşlar.Bir çok konuda yardımcı oldular sağolsunlar.araç boyası çok amatörce yapılmış ve bu tamamen fabrika hatası,kısaca bu.