Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

araç sorgulama

'Accent Forum - Club' forumunda lodost34 tarafından 30 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. lodost34

lodost34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar öncelikle ilk kez bir hyundai accent marka arç arştırıyorum ama henüz bulamadım 2000/2002 model aralığı arıyorum kısmetse yalnız birkonu hakkında düşüncelerinizi almak isterim,;
    TRAMER diye bir kuruluş 2003 yılından itibaren araçlarda oluşan maddi hasarlı arçların sigorta birliğnden almış olduğu bilgiler doğrultusunda 5664 noya msj atıp 2,80 tl ücret karşılığı sizlere bildiriyor yalnız ben araç alıcağım veya satacağım için değil resmen para tuzağı,madem böğle bir işlem vardıda şimdi akılları başlarına geldide uyguluyorlar,bence rant kurmuşlar, zaten araba alacak kişi gerkli incemeleri yaptırmadan almazki,msj yoluyorsun işte şu kadar kaza yapmış veya yapmamış diye msj geliyor o zamanda arabayı alacağın varsada almıyorsun halbuki küçük bir çarpma veya tek taraflı bir kaza ne olursa olsun sigorta firması rapor tutulupta ödeme yaptıysa böğle msj yollanıyor bence tuhaf kaçyor iyiakşamlar,

2. Misafir

Misafir Guest

Tramerde'ki kayıtlar sadece sigortaya bildirilen kayıtlardır, bildirilmeyen kayıtları zaten göremezsiniz...

3. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    http://www.tramer.org.tr/tramer/policePublicSorgu.mxx?cmd=sorgu&newSorgu=E&u=100

bu siteden ucretsiz sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca, kazasız die satılan aracların durumlarının ögrenilmesi için cok önemli bir hizmet, size katılmıyorum. 10-20bin tl ödeyip araba alıyorsunuz. satan adama inanıp kazasız die araba alıyorsunuz. Kaza küçükse bile kazadır. Alıcının haberi olması lazım. Sizin için gereksiz olabilir kucuk hasarlar ama ne yazzikki piyasa soyu sopu belli olmayan satıcılarla dolu, yalan söylemek, dolandırmak adamların kanında var. Onlardan korunmak için bu verilen hizmet cok önemli ve kullanıslı. 10-20bin tl veren biri için 3 tl sorun olmamalı.

4. lodost34

lodost34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabiki ama bence yinede doğru bir işlem olduğunu savunamıyorum bunu araçı hasar durumuna göre yapsalar daha doğru olurdu insan çabuk şüphe kapıyor biz türkler araçta kaza varsa iki adım uzak duruyoruz kazanın boyutunu bilmeden gelişi güzel bir msj la kararını vermiş oluyoruz gibi o zaman uzak duruyoruz

Bu Sayfayı Paylaş