Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç sorgulama adresleri....

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Misafir tarafından 1 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

2. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ABİ çok yaşa,bende tam şimdi yeni konu için sana yazacaktımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
    ama www.gib.gov.tr deki ödeme sayfasında arabayı bulamıyor.daha yeni güncellenecek heralde

3. Misafir

Misafir Guest

Önce plakayı girerek ikinci adresten araç bilgilerini al, ruhsattaki bilgiler yanlış olabiliyor, özellikle tescil tarihi felan..
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

4. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40

ABİ TÜM ALANLAR DOĞRU OLMAZSA İKİNCİ SAYFADA EKSİK BİLGİ GİRDİNİZ YA DA YANLIŞ BİLGİ GİRDİNİZ UYARISI VERİYOR
    SEN DENEDİNMİ

5. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    "hak mahrumiyeti" ne anlama geliyor arkadaslar.. ben de var diyor da.. acaba diyorum bi halt mı işledik :)

6. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim bildiği hak mahrumiyeti var derse altında kimin arabanın üstünde hakkı olduğunu gösteriyor;
    rehinli,cacizli,çalıntı gibi;
    rehinli (R) ....... bankası istanbul şb gibi

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araçta hakkı olan başka biri varmı?
    Karşılaştığım 2 durum şu

1-Banka kredisiyle alınmış araç,borcu vardır veya borcu ödenmiştir ruhsat yenilenmemiştir.
    2-Aracı 2 arkadaş ortak almışlardır.Satarken 2 imza gerekir.

8. Misafir

Misafir Guest

Biz şirkette hep bu sayfaları kullanıyoruz, bana plakayı ve kimlik yada vergi (araç kimin üzerineyse)no'yu özelden ver bakayım

9. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    AL ARKADAŞIN SANA ÖRNEK::::::;

<TABLE style="MARGIN: 0px" width=646>

<TD style="BORDER-TOP: #999999 1px solid; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px; BORDER-BOTTOM: #999999 1px solid" width=640 colSpan=4 rowSpan=0>
    <TABLE id=tblAna>

<TD ="td3">Plakası:

<TD ="td3">Markası:

<TD ="td3">Modeli:

<TD ="td3">Sahip Belge Tarihi:
    <TD rowSpan=0>

<TD ="td3">Tescil Birimi:

<TD ="td3">Renk 1:

<TD ="td3">Renk 2:
    -

<TD ="td3">Cinsi:

<TD ="td3">Çalıntı Mı:

<TD ="td3">Hak Mahrumiyeti:
    <TD colSpan=0>VAR

<TD style="PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px; BORDER-BOTTOM: #999999 1px solid" width=640 colSpan=4>

<TABLE id=gvDetaylar cellSpacing=1 cellPadding=5>

<TR style="FONT-WEIGHT: normal">
    <TH scope=col>Hak Mahrumiyeti</TH>
    <TH scope=col>Makam/Kurum</TH>
    <TH scope=col>Tarih</TH>
    <TR ="td2">
    HACİZLİ YAKALAMALI
    1. İCRA
    06.07.2000
    <TR ="td2">
    HACİZLİ YAKALAMALI
    VERGİ DAİRESİ
    18.06.2008
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    29.İCRA DAİRESİ MÜD.
    21.02.2003
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    5.İCRA MÜDR
    07.10.2004
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    5.İCRAE MÜDR
    07.10.2004
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    1.İCRA
    09.03.2005
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    1.İCRA M.,
    10.03.2005
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    VER.D.
    20.04.2005
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    15.İCRA
    21.04.2005
    <TR ="td2">
    HACİZLİ(H)
    19.İCRA
    21.04.2005
    Düzenleyen : mrmaxi

10. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eh maşallahhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifSizin aracınız değildir umarımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

11. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok yok
    bu bi motorsiklet........................................
    ama emin olunki piyadaki gördüğünüz çoğu lüx aracın üstündeki hacizler de bundan farksız değil.ben canım sıkınlınca netten bakarım plakalara.biz gösteriş hastasıyızzzz
    Düzenleyen : mrmaxi

12. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    marmaxi aracı yeni aldıysanız,bunlar eski sahibine gelen hacizlerdir.eğer aracı alırken temiz kağıdı aldıysanız sorun yaşamazsınız,ama gidip bunları sildirmenizi tavsiye ederim.

13. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aman aman allah korusun üstadım.

14. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar korkmayın bu araç benim değil.ben sadece örnek olması açısından koydumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    şaka yapmışsın ama bazılarının başına geliyor bu olay

16. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın arkadaşlar bu şaka değil,şuan bu kadar kabarık yakalamalı motorsiklet var.hemde piyasada.polis ve jandarma neden sürekli yolda plaka kontrolü yapıyor sanıyosunuz?maliye bakanlığı bastırıyor çünkü

17. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <TABLE style="MARGIN: 0px" width=646>

<TD style="BORDER-TOP: #999999 1px solid; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px; BORDER-BOTTOM: #999999 1px solid" width=640 colSpan=4 rowSpan=0>
    <TABLE id=tblAna>

<TD =td3>Plakası:

<TD =td3>Markası:

<TD =td3>Modeli:

<TD =td3>Sahip Belge Tarihi:
    <TD rowSpan=0>

<TD =td3>Tescil Birimi:

<TD =td3>Renk 1:

<TD =td3>Renk 2:
    -

<TD =td3>Cinsi:

<TD =td3>Çalıntı Mı:

<TD =td3>Hak Mahrumiyeti:
    <TD colSpan=0>VAR

<TD style="PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px; BORDER-BOTTOM: #999999 1px solid" width=640 colSpan=4>

<TABLE id=gvDetaylar cellSpacing=1 cellPadding=5>

<TR style="FONT-WEIGHT: normal">
    <TH scope=col>Hak Mahrumiyeti</TH>
    <TH scope=col>Makam/Kurum</TH>
    <TH scope=col>Tarih</TH>
    <TR =td2>
    HACİZLİ(H)

25.07.2008
    <TR =td2>
    REHİNLİ (R)

21.05.2007

18. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi öle deme.Ben vergi dairesinde temiz kağıdı aldım.Noter işini halletim 1 ay sonra ruhsatı çıkartcağım zaman takipçi beni aradı araba hacizliymiş koçum sen naptın dedi.Ben yarım saat kendimi toparlayamadım.Gitti paralar ....dedim.Hemen çıktım acele bi şekilde gittim yüzyüze görüşmek için.Daldım şubedeki başkomserin odasına böle böle dedim.Dosyayı istedi getirdiler dosyayı.Adam bi açtı dosyayı,,yeni mi aldın dedi evet dedim.Git uludağ vergi dairesine bu arabanın hacizi var dedi.Nasıl olr dedim.Git araştır banada böle gider yapma bağlatırım arabanı bak burda kağıdı var dedi.Meğersem benim araba 2007'nin haziran ayından beri aranıyormuş bağlanıp el koyulmak için.Herneyse ben ter içinde deli gibi vergi dairesine gittim.Vergi dairesine girdim dedim böle böle ben aracın noter satışını aldım ancak bu araba hacizli gözüküyo trafikte dedim.Ordan memur demezmi git arabanın sahibiyle gel ancak o dökümanı biz ona veririz.Siz nediyosunuz dedim araba benim al buda noter kağıdım.Yapıcak bişey yok dedi.Nerde senin müdürün dedim gösterdi daldım içeri.Ben içeri girince sakin olun dedi direk müdür.Anlattım derdimi beyefendiye gereken kağıdı verin adamın elinde noter kağıdı var görmüyosun diye azarladı memuru.Kağıdı adam bi çıkarttı ben daha yazıcıdan çıkarken okumaya başladım.Kağıtta arabayla ilgili yazan borçları ölünceye kadar unutmam....

15bin+8bin+22bin....Arabanın değeri nekadar olan borç nekadar.

Kağıdın sonunda kalan borç yazdı.Ben kapadım gözlerimi.Adam çıkarttı verdi kağıdı.Adama baktım gülüyodu ben kağıda bi baktım ohhhh çektim.Meğersem arabayı aldığım kişinin ticari borcu varmış ödemiş ve kapatmış borcunu.Ancak vergi dairesindeki lavuklar borcu ödendi kağıdını trafiğe göndermemişler....O olaydan sonra aklım başıma geldi.Bundan sonra araba alıcak olursam.İlk önce normal bildiğimiz vergi dairesinden borcu yoktur kağıdını alıcam.Daha sonrada diğer vergi dairesine gidip arabanın sahibinin veya arabada haciz borç varmı bakımcam.Neden çıkmıyo dediğimde ise orası aracın ceza,vergi vb şeylerin çıkacağı vergi dairesi burası ise BİLMEM NE DAİRESİ dedi tam hatırlamıyorum.Burada aracın sahibinin borçları varsa borcu hacizi varsa hacizi gözükür dediler.

Peki bu borç dursaydı nolcaktı dedim.Tabiki sen ödiyceksin veya adamı bulup söke söke paranı alıcaksın dedi.

Bu yazdıklarım harfi harfine doğrudur.Ben çok fena olmuştum.Kimsenin başına böle bişey gelmesini istemediğim için buraya yazıyorum aman dikkat arkadaşlar.

19. Misafir

Misafir Guest

Araç alırken vergi dairesinin haricinde birde trafikten araştırın, vergi borcu yoktur kağıdı ile iş bitmiyor.....

20. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın arkadaşım,ben de istanbuldan aldım arabayı.arkadaşım servise giderken bana tlfn açtı plakayı söyledi,girdim nete hemen baktım plakaya.nette bilgiler sürekli güncelleniyor.ayrıca unutmayınki artık maliyeler,taşradaki mal müdürlükleri artık borcu yoktur kağıdını arabanın borcu olsa bile veremeyecekler.çünkü maliye bakanlığı tüm türkiyedeki tüm maliyeleri ve mal müdürlüklerini otomasyona soktu.şuan nereye giderseniz gidin plakanızı girdikleri anda arabadaki borcu direk görebiliyolar ve borcu yokturunu veremiyolar çünkü sistem ödeme yapmadan borcu yoktur kağıdını verdirmiyor

Bu Sayfayı Paylaş