Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Seçme Konusunda Lütfen Yardım

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda kerimmm tarafından 22 Mart 2017 tarihinde açılan konu

1. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    arkadaşlar öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. henüz almadım ama kısmetse yarın i20 troy 1.4 prime otomatik almaya gideceğim. çevremde yorum yapanlar genelde önyargılı olanlar. o yüzden sizin yorumlarınız benim için daha önemli. öncelikle yarın bakacağım arabanın linkini vereyim:
    38000 km temiz servis bakımlı
    İlan No: 410279788
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-38000-km-temiz-servis-bakimli-410279788/detay
    sorularıma gelecek olursam.
    ben netten de baktım ama sağlıklı bilgiye ulaşamadım. prime dediği hangi paket? boş mu dolu mu?
    bir de bu özellikte fiyatı pahalı mı, 1 aydır arayıştayım oğlum hasta olduğu için hemen bakıp almalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var.
    diğer sorum ise plakadan sorgulama yaptım 4 kaza diyor ikisi sahibinin dediği gibi park halindeyken sürtme o tamam ama iki de çarpma diyor, hatta adama aynı gelen mesajı yolladım.(kendisi ilk sahibi olmasına rağmen) çarpmayı ya hatırlamıyor ya bilmiyor ya da bilmezliğe vuruyor. çarpmanın biri çarpışma 1140 tl diyor diğeri de çarpışma 1860 tl diyor. biraz huylandım.
    sizin yorumlarınız nasıldır? acele etmeyeyim mi ne yapayım.
    mesaj ızun oldu kusura bakmayın.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,167
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Öncelikle geçmiş olsun
    Arac işi yapan cok benim i20 almadan önce bir istanbul birde Antalyadan boş döndüm yemin ediyorlar söylüyorlar ama bir gidiyorum fos adam arabayı alali 3 gun olmuş ilk sahibiyim diyor gittim sifir aldim bulamadim kafama göre 4 kaza cok gideceğiniz araç icin adama deyinki ; computeste gideriz dediginiz cikarsa ben yok cikmazsa siz ödersiniz ondan sonra belli oluyor

Duygu ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,167
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Simdi baktim ilana arkadas 2 arac satiyor büyük ihtimal alim satimci

4. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    ben de öyle demeyi düşünüyorum. ama anlamadığım ortada tarih gösterir bir resmi yzı varken niye kabul etmiyor. bir tek ondan huylandım. aslında soğudum da araçtan. çok heveslenmiştim aradığımı buldum diye. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. zorlayıp sıfır almak vardı ama bu aralar sağlıktan dolayı giderimiz çok olacak.

5. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    sen diyince baktım bir de corolla satıyor. şaşırdım olabilir, satabilir ama dediğin gibi alım satımcı da olabilir. gerçi bana bunu satıp model yükselteceğim demişti elindeki diğer yüksek modeli de satıyor ilginç. anlaşılan başka araç bakacağım.

6. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,167
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Beyefendi bir arabadan suphelendinizmi hiç gitmeyin 2 gun daha taksiye binin kafaniza takmayin iyi takip edin evrak isteyin sahiplik süresi sorun mutlaka saseden mesaj atin birde mutlaka computest olayini ve yol parasini odettireceginizi söyleyin ben baldizima yeni getz aldim belki 5 tane araba satici gelme dedi

7. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    yok takmayacağım doğru diyorsunuz iyice takip edeceğim. yarın da arayıp dediklerinizi söyleyeceğim bakalım arkasında duracak mı aracının? geç olsun ama temiz olsun diyorum artık. aldıktan sonra o kadar para verip pişman olmaktansa beklerim bir süre daha.

8. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
  9. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Konu başlığını düzenledim. İçerik daha anlaşılır olmalı.

Şahsi fikrim geleri "0" araba satsa gidip almam. İşini düzgün yapanı bana denk gelmedi bu güne kadar sanırım gelmezde. Günümüz şartlarında her evde bir araba var neredeyse ve her sene 1 adet ufak sürtme olayı yaşanabiliyor. En kötü bir araba farı 1.000 tl nerdeyse doğal olarak hasar kaydı bilmem ne alıp başını gidiyor.

Zamanında boya ve değişeni galeriler milletin arabasını kötülemek için kullandı ters tepti. Sonra hasar kaydı dedileri oda ters tepti. 2. El araç alırken herşeyi göze alarak alınmalı bana göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asel Kaan Efe ve emrex bunu beğendi.
  10. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    bir de arkadaşlar modelleri gösteren anlatan bir liste var mı elinizde. mode ile jump modelinin ayrımını yapabilmek için. başka neler vardır, hangisi daha iyidir, dolu olan paket hangisidir? yardımcı olur musunuz?

11. deza

deza Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,635
    Ad Soyad:
    Cuma B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ilandaki aracın simit deposu var. Stepne yerine takıyorlar ve bagaj hacminiz düşmüyor. Stepne boşa çıkıyor.
    Ilana baktım ama pek içime sinmedi. Galericiden araç almak pek tercihim değil. Kirada çalışmış , yorgun şirket araçları çok oluyor ellerinde. Zira bu araç ta kirada çalışmış olabilir , muhakkak sorgulayın. Galerici arkadaş zahmet edip plakayı söylesin , servisten sorgulayın bi aracı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    saolun başlık için, doğru 2. el olunca bir takım şeyler göz ardı eliyor ama işte insan parasını son kuruşuna kadar harcayınca, arıza verir mi, bir yerinde bir şey çıkar mı korkusu hakim oluyor. olmuşken de biraz temizi olsun istiyor.

13. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,086
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Duygu bunu beğendi.
  14. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    önerilerin için sağol. kmsi yüksek doğru diyorsun şirket aracı olması da muhtemel. ilk gösterdiğim araç var ya onu expertize gösterip para vermeye değer mi ki? plakadan sorgulatınca 4 kaza çıktı 2si çarpma 2si de ne hikmetse sahibinin bile hatırlamadığı 1000 lira aralığında çarpma. içime sinse bugün alırdım sanırım.

15. deza

deza Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,635
    Ad Soyad:
    Cuma B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Elbette temiz olacak. Alıp arızalar ile boğuşup araçtan soğuduktan sonra anlamı kalmıyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    teşekkürler önerileriniz için, dediğiniz donanımda ve verdiğiniz linkle de karşılaştırınca şöyle bir araç buldum. aslında özellik olarak uygunsa bir kaç bin zorlayabilirim. ilan şu:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-i20-1.4-cvvt-sense-otomatik-409930844/detay
    bunun da biraz kmsi yüksek geldi tabi bir de galerici olması korkutuyor ama işte bir yandan da bakmaya gideceğim gibi.

17. cenker_baba

cenker_baba Guest

içinize sinmediyse almayın oğlunuz için geçmiş olsun.

park yerinde sürtme diyor tramerde çarpışma diyor
    alınmaz o araç

18. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler, uzun bir tedavi süreci bizi bekliyor. hastaneye git gel işimiz çok olacak. kafamıza göre bir tane bulsaydık. hepiniz de çok yardımcı oldunuz arkadaşlar çok saolun. inşeallâh hemen alıp aranıza katılmak istiyorum.

19. kerimmm

kerimmm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    kerim peynirci
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
  20. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    100.000 kmler çok değil baktığınız kasa i20ler için.Ama mevzu yine bir galeri olduğundan mesafeli durmakta fayda var.Bir de benim bildiğim kadarıyla şirketler genelde dizel araçları tercih ediyor.Siz Benzin/LPG de bakıyorsunuz.Benzin/LPG baktığınız aracın şirket aracı çıkma ihtimali bence düşük.i20 takside çok kullanılan bir araç da değil (İzmirde ben pek görmedim).O yüzden dizel i20lere göre Benzin/LPG de düzgün araca denk gelme şansınız artıyor.

Bunun dışında son attığınız araç için kafama takılan şöyle bir şey oldu.İlan sahibi aracın her yanını fotoğraflamış 3 taraftan ön fotoğrafı koymuş ama arkadan sadece yolcu tarafından ve düz karşıdan koymuş.Sürücü tarafından aracın arkadan fotoğrafını koymamış.Sürücü tarafından önden çektiği fotoğrafta da arka tarafa güneş vuruyor.Belki sadece unuttu adam ama galericilerin bu işin kurdu olduğunu düşünürsek ben bu ihtimali pek düşünmüyorum o yüzden aracın yanına gidecek olursanız o bölgeye özel ilgi göstermenizi tavsiye ederim.Aracın piyasası hakkında çok fikrim yok ama sitedeki diğer i20 lere kıyasla fiyatı bir tık düşük o düşüklükte kilometrenin diğerlerine göre fazlalığından olsa gerek.Bana normal geldi o nedenle fiyat ama eminim forumda i20yi daha yakından takip edenlerin yorumu daha kıymetli olacaktır.

Son olarak da eğer şehrinizde otopazarı varsa ( Şu galerilerin toplandığı caddelerden bahsetmiyorum satıcıların araçlarıyla gelip kendilerinin sattığı şekilde olanlardan bahsediyorum) oraya da bir göz atın derim.Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun oğlunuza da acil şifalar olsun inşallah.

Bu Sayfayı Paylaş