Merhabalar, Aracımı yeni aldım, 2005 1.3 admira. Aracın saati bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, bazende yolculuk esnasında gidip geliyor. ama her gidiş gelişte saat 01.00 dan başlıyor yani kendini resetliyor. ne yapmamı önerirsiniz? tesekkürler...
O Admirelerin Kronik Bir Sorunu Gibi Bişeyhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Çözümünü Bulanlar Vardı Ama Bir Çok Kişi Aynı Sorundan Yakınıyordu..
evet bende farkettim açılmış konu varmı diye baktım ama 96 modelle alaklı açılmıştı demekki tüm modellerdemi var ama bunun bi çözümü olmalı.
Ben aracımı aldığımda aynı sorun benimkinde de vardı. Serviste arabanın teybinde kısa devre olduğunu ve arıza sinyali gönderdiği anlaşıldı. Sonuç teyp yapıldı ve saatin sıfırlama olayı bitti.
hmm ama sırf bunun için servise gitmek tuzlu olur, artık bakıma gidince aradan cıkartıcaz. tesekkürler cevap için.
arkadaslar saatin gidip gelme sorunu bende de vardı yine bu forumdan çözümü bulmustum saatin içinde yani elektronik aksamında zener diyot denilen gerilim sabitlemeye yarayan bir elektronik eleman var o diyot yanıyor bu admire larda hastalık o zener diyotu değiştiriyorsunuz sorun çözülüyor tabi saati sökmek için orta konsol sökülüyor
zener diotları değiştirdim bir süre çalıştı yine gidip gelmeye başladı başka çözüm bulan varmı teşekkürler
aynı problem benim saatimde de var. tahimimcelehimlerden birinde kılcal kopukluk var. çünkü haziran ayından 2 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. şimdi yine çalışmamaya başladı. yani havalar ısınınca lehim genleşip temas ediyor, soğuyunca temas etmiyor. bir ara söküp tüm lehimleri tazeleyeceğim.