gozle tespıt edılemeyen bır yag kacagı motor blogunda terleme yoksa lpgnın benzın gıbı yaglama durumu olmadıgından motoru kurutur bu sebeple lpg araclar ıcın lpgcıler yaglama sıstemı gelıstırdıler. bununla beraber bujılerıde yıne bu sebepten kurum baglaması oldugundan bellı perıyotta mutlaka kontrol edılmelı degısmelıdır.
Maalesef yanlış bilgi... Hiç lpg takılmayan ve deli gibi yağ yakan pek çok araç var... Yağ yakmakla lpg'nin alakası yok... Lpg motoru da kurutmaz...
Aracınızın km si nedir? Ne kadar miktarda yağ eksiltme yapıyor? Duman atma yapıyor mu? Ayrıntı verirseniz daha iyi olur.
arkadas basata lpg lı neden eksıltır demıs arkadasımın aracının motoru ne durumda oldugunu bılmedıgımden lpg lı araclar ıcın genel bır bılgı paylastım. sızınde soylemıs oldugunuz gıbı motoru bıtık durumda olması sebebıyle conta kacırması sebebıyle ve motor blogunda terleme sebebıyle bırcok sebepten arac motorları yag yakabılır ya da azaltabılır bunu gercek tespıtı motor ustaları yapabılır yanlıs bılgı demek yerıne genel bılgı demenız daha dogru olurdu paylasmıs oldugum bılgıyı lpgcılerden ve motor ustalarından teyıt edebılırsınız. lpg gaz fomunda bır yakıt oldugundan sıvı olan ve bır nebze yaglama etkısıde olan benzın ıcın uretılmıs araclarımızın motoru lpg kullanımlarında yanma odasında sıvı benzın yerıne gaz lpg ıle ıslem yaptıgından yag ıle daha fazla hasırnesır olmakta bu da hem yagın eksılmesıne yag yakmasına degıl hemde bujılerın kurum baglamasına sebebıyet vermektedır.lpg fırmalarının kullanıma sundugu lpglı araclar ıcın yaglama sıstemlerının arastırılmasında fayda olacaktır.bu sıstemın cıkıs noktası araclardakı yag eksıltmelerını azaltmak ıcın enjektorlere yag takvıyesı yapmaktır fakat bu sıstemde kullanılan yag motor yagıyla bırebır aynı degıldır.
Bujiye göre değişir kardeşim dyum İstersen fiyat başka LPG İstersen başka orijinal İstersen başka Usta ile konuşup hareket etmek lazım SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğuklarda olan duman buhar da olabilir. Eğer duman beyaz ve egzosttan çıkınca Hemen kayboluyorsa buhardır. Eğer mavimsi renkte, hemen kaybolmuyor, etrafa yayılıyor ve kokuyor ise yağ dumanıdır. Iyi bir kaçak kontrolü yaptırın. Aracı sabah ilk çalıştırdığı hemen egzosta bakın yağ dumanı atarsa subap lastiklerindendir.
Bir çok sebebi olabilir resim veya video atarsanız ona göre bilgi verebiliriz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi