Arkadaşlar merhaba. Aracımda bi renk değişikliği yaptığım için tekrar muayene yaptırmam gerekecek. Aracımın üzerinde 185/65/14 lastik olması gerekirken ( standart ) , 195/45/16 lastik var. Muayenede ağır kusur olabileceğini okudum bir kaç yerde . Bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Aynı aksta aynı ebat oldumu sorun olmuyor Daha önce on farklı arka farklı ebat kullanıyordum gectı muayeneden. lastik diş derinliği On aksta ıkısının aynı olması ,arka aksta ıkısının aynı olması durumunda gecıyor yanı on farklı arka farklı olsa bıle gecıyor kac kere bu sekılde gırdım sorun olmadı ve bende zamanında muayene calısanına sordum bana bunu soyledı
Arkadaşlar merhaba. Hafta sonu aracımı muayeneye götüreceğim fakat sağlıklı cevap bulamadığım bir konu var. Aracın ojinal lastik ebatları 185/65/14 benim aracımda 195/45/16 lastik var. Dışarı taşma yada sürtme gibi bir sıkıntım yok. Bu durumla ilgili muayenedene sıkıntı yaşarmıyım ? konu ile ilgili tecrübesi olan varmı ?
lastiklerin tamamı aynı çapta ise sorun olmaz. forumda olması gerekiyor bununla ilgili konu, arama yaptınız mı?
iki yıl önceki muayeneye kışlık lastiklerimi takıp gitmiştim onun için sıkıntı olmamıştı. Bu sefer kışlık lastiklerim yok . bu nedenle değişiklik yapamayacağım . üzerindeki lastikler ile gideceğim. eğerki sıkıntı olacak bir durum varsa muayeneye gitmeden lastikçilerden muayene için jant lastik temin edeceğim.
konuya yakın bir sorum olacak aracım bmw angel farların biri patlamış muhtemelen kırmızı yanıyor diğer 3 tane beyaz yanıyor muayenede sıkıntı yaparlar mı tahminiz varmı
Genel kural olarak , aydınlatma donanımında olan eksiklik ağır kusura girer. Bir ara Astramın 3 Stoptaki arızadan dolayı geçememiştim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlıyorum , tamamen yanmasa ya da yanıpta sönmese belki hemen fark edilir ama sizdeki durumu fark edemeyebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar ben de hemen bir soru sorayım başlıkla ilgili; kayinpederde Doblo var, yazlık lastikler değişecek, araç normal binek tip, alınacak lastikler C sınıfı olmak zorunda mı? (İlk defa ilgilendiğim bir konu, yanlış tabir kullanmamisimdir umarım) standart binek lastiği alsa trafik, kullanım veya muayenede sıkıntı yaşar mı?
Özellikle ticari araçlarda kapı etiketi üzerindeki lastik sınıfı ve ebatlarini istiyor diye biliyorum Tuvturk
Valla işte arada kaldık, araç hususi kullanım ama teknik olarak hafif ticari, dediğim gibi ilk defa ilgilendiğim bir konu olduğu için bilemedik bir türlü.
bu arada bilgi vereyim aracımın park ampülü bir tanesi farklı yanıyordu muayeneden sıkıntı olmadı geçti