Beyler selamun aleykum aracım era 2010 team dizel Aracı akşam park ettim sabah kalktığımda araç çalışmadı üstelik marş dahi basmadı . Aküdendir dedik aktarma falan yaptık ama sadece tık diye bir ses geldi. Sizce sorun ne olabilir???
kontagı cevirdiginde marş icin teyp ısıkları sönüyor bıraktıgında yanıorsa şarj dinamosuna giden soket gevşemiş olabilir benim basımada gelmişti
Tam olarak öyle abicim. Marşa bastığımda teyp ışıkları söndü bıraktığımda tekrar yandı sorun bu olabilir .Ekleyecek olursam aracın bütün elektrik aksamı çalışıyor ;camlar silgeçler uzun kısa far hepsi mükemmel çalışmakta
aynısı basıma geldi vurdurtarak calıstırdım aracı elektirikciye gittim ilk başta aküyü kontrol etti acaba yeterlimi kacak varmı diye.. orda calıstı arac tamam dedi sorun cözüldü dedi. demekki yolda giderken soket hafiften geri oturmus yeniden stop ettim birkac birşeye baktı tamam dedi mars bastıgımda yine mars almadı 2-3 defa denedim tamam sorunu buldum dedi megerse şarj dinamosuna giden soket gevsemiş baya bir onu cıkartıp temizleyip geri takdı sorun ortadan kalktı.