Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Kredisi

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda ultraviolet tarafından 5 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracı alırken bir miktar kredi aldım. Ruhsata da rehinli olarak yazıldı. Bilgisi olan varsa Ruhsattaki rehin yazısı kredi ödemesi bittiği zaman silinecek biliyorum ama bu işlemde biz neler yapıyoruz yardımcı olursanız...

2. Misafir

Misafir Guest

Bildiğim kadarıyla bankadan rehin kaldırma yazısı alıp dosyanıza koyuyorsunuz, gerekirse ruhsat yenileniyor galiba ama acelesi yok, önemli olan bankadan bu yazıyı almak...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bankadan rehin kaldırma kağıdı alıyorsunuz.hangi bankaysa onun anlaşmalı çalıştığı noter var.aynı gün oraya gidip noterdende işlemi yapıyorsunuz.orda size bi belge veriliyor.o belgeyi bankaya götürüyorsunuz.size banka bi belgeyi kaşeleyip veriyor.istediğiniz zaman süresiz ruhsat yenilendiği zaman yada satışı yapılacağı zaman rehin yazısı ozaman sildirirsiniz.boşuna 2 iş yapmazsınız yani.satarsanızda adam kağıdı görse yeterlidir.

4. adem7452

adem7452 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım bir bankacı olarak söyleyeyim, borcun bitti ise rehin yazısını bankadan derhal talep et ve mümkünse banka personelinin trafik şubesine elden teslim etmesini sağla- çünkü bu şekilde bankanın yazısını noterde tasdik ettirmekten kurtulursun - yazı ile trafiğe başvur dosyadan rehin şerhini kaldırt, bundan sonra ister ruhsatı yenile istersen yenileme, tercih sana kalmış ama mutlaka dosyadan rehini kaldırt. Saygılar

5. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Hepinize verdiğiniz bilgiler için teşkkür ederim...

6. bar_bars

bar_bars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar 31-12-2009 yılın son gününde hyundai coskun plazadan 2010
    model hyundai accent era marka dizel otomatik arac aldım...arac süper
    yaa fiat albea dan sonra sürüş keyfi otomatiğin rahatlığı hic bukadar
    düsünmüyordum...arac hakkında yorumlarınızı bekliyorum tesekkürler

Bu Sayfayı Paylaş