herkeze yaksamlar araç kredisi çekmek için tüm evraklarımı bıraktım bayiyeama kredım onaylandı ımzalamadım kagıtları hala bayıye kaporada vermemıstım ama aracı almaktan vaz gectım bana banka yada bayı bır masraf cıkarrırmı acaba
hiçbir şeye imza atmadıysanız size niye masraf çıkarsınlar ki. Ben de bir kaç bankadan kredi sorguladım, kredilerim de onaylandı ama gidip çekmedim, masraf da çıkmadı. Onaylanma meselesinde banka size kredi verebileceğini söylüyor sadece.
çok tesekkur ederım kredı işlemlerıyle bayı ılgılendıgınden dolayı maasımda o bankaya yattıgından ucret kesmelerınden korkuyorum
sadece arac ı ayıttırdım bayıdekı araba ozelıklerı yazılı ve fıyat yazılı olan kagıda ımza attım bankanın hıc bır evragını ımzalamadım
Bayiye gidip evraklarınızı geri alırsınız. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ya merak etmeyin. Çünkü kredinin onaylanması kredi çekmek anlamına gelmez. Ama siz arabayı ayırtırken kesin alacağım dediyseniz ve sizin adınıza arabanın faturası kesildiyse onu bilemem ki, parayı almadan faturayı da kesmezler zaten.
para vermedım zaten aracı alırken parayı verırım demıstım sadece fiyatta anlastık faturaya benzer bır kagıda satıs görevlısı ve ben ımzaladım okdar baska hıc bır seye ımzalamadım