Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

araç kontağı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda musakepez tarafından 14 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. musakepez

musakepez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabadan biraz uzaklaştığımda bazen kapıları kilitleyip kilitlemediğimi unutuyorum anahtarda tek düğme olduğu için dönüp tekrar kapıları kontrol etmek zorunda kalıyorum.halbuki anahtarda ayrı ayrı açma ve kapama düğmeleri olsa daha iyi olmaz mıydı? siz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? ayrı bir kumanda yaptırmak mümkün müdür?

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benimkinde 2 düğme var ama ikiside hem açıyor hem kapatıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yeni bir alarm veya uzaktan kilitleme modülü alıp takarsınız. Bu sistemi ister ayrı bir kumandayla, ister sustalı anahtar yaptırarak kullanırsınız. Böylelikle sorunu çözmüş olursunuz

4. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende bundan şikayetçiydim. ancak daha sonra birşey farkettim. araç kilitli iken kumandaya bastığınızda kilidi açıyor ama belirli bir süre içerisinde aracın kapıları açılmazsa araç tekrar kendini kilitliyor. yani araçtan çıkınca bir kaç defa açın kapatın kilidi. mutlaka kilitlenir. eğer bu işlemi gece vakti yapıyorsanız araç kilitlendiğinde tavan lambası söner. kilidi açarsanız lambaları yanar. bunu kontrol ederek aracın kilitlenip kilitlenmediğini anlarsınız....

5. absolute

absolute Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    dert etme bu hastalık bendede var buna kısaca hüsnü kuruntu deniyor :https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

kilitliyken sinyallerbir defa uzun süre yanık kalıyor : bir hece LOCK.
    açtıgımız zaman s,nyaller iki defa yanıp sönüyor : iki hece UNLOCK

BEN BÖYLE EZBERLEDİM ANCA https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. TORQ2F

TORQ2F Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bi eram olmadıki böle sıkıntılarım olsun :)

7. ahmet26

ahmet26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    başlık araç kontağı olduğu için buraya yazmayı uygun buldum. aracım 2008 era 1.4 team abs
    benim sıkıntım bazen anahtarı kontağa takıp ekrandaki bazı lambaların sönmesini bekliyorum sonra marşa bastığımda ise bazen almıyor arka arka aynı işlemi uyguladığımda ancak 3 yada 4 defada çalışıyor. neden olduğunu anlayamadım böyle bir sıkıntı yaşayan varmı acaba (bazen acele ile lamba sönmesini beklemeden çalıştırıyorum ilk başında alıyor sonra tırt boğuyor gibi olup istop ediyor) yardım ederseniz sevinirim.

8. ahmet26

ahmet26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işallah olur kardeşim Allah herkese en iyisini nasip etsin.

9. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    anahtarı 2 defa çevirin. dikkat edin marş basmayacaksınız. marştan bir önceki konuma getirin. 5 saniye bekleyip kontağı kapatın. bu işlemi 3 - 4 defa deneyin. daha sonra marşa basın araç çalışırsa benzin pompası arızalı olabilir....

Bu Sayfayı Paylaş