Arkadaşlar bu araç kiralama işine biraz merak sardım.Netten biraz araştırdım minübüs alıp 30.000 tl kadar okullara kiralamayı düşünüyorum en güvenilir böyle gözüküyor bu kiralama işinde diğerleri biraz sıkıntılı araç kiralanır gider gelmez geri şöyle güvenilir bir şirketle anlaşma yapılabilir diye düşünüyorum sizinde fikirlerinizi konu hakkında bilginizi almak istiyorum saygılar ...
Benim bir tanıdığım bu işe girdi 2 tane lineayla başladı şuan filoya 1 jetta 1 linea 1 punto eklemiş bulunmakta.Araçlara gps taktırdı böylelikle gider geri gelmez gibi bir sorunu da yok artık. Bana kalırsa sermaye yatırılabilecek mantıklı bir iş. Zaten 2 yılda araç kendi parasını çıkarıyor neredeyse . Kasada size kalıyor 3 5 bin tl altına rahatlıkla satabiliyorsunuz. Ama bu işe girerseniz otomatik vites araçlarla girmenizi tavsiye ederim malum bizim halkımız başkasının malını hor kullanmaktan bir türlü vaz geçemedi..
Cok iyi para var tanidigim bir cok arkadasimin babalari var birinde 21 arac var vip vitosu felan var en eski arac 2012 jetta bmw fluance felan ama bi arkadasimin babasi bu isten madur oldu kiraladiginiz kaza yaparsa sizde zan altinda kaliyorsunuz alkolluyse heleki HTC One cihazımdan gönderildi
Birazda acilacak semte reklama ve cevrene bagli biz bi ara kiraliyoduk arac bulamiyoduk sonra %30 % 50 civari zam yapti hepsi cok talep var diye HTC One cihazımdan gönderildi