Arkadaşlar aracımı 1-2 seneliğine farklı renkte kullanmak ve asıl boyamı korumak için kaplatmayı düşünüyorum.Sarı renge kaplatma niyetindeyim plasti dip yada folyo bilgi ve tavsiyelere açığım şimdiden .Saygılar
Folyo işini ben biraz problemli görüyorum şirket aracını kaplatmıştık kaplamalar eskidi tekrardan sökelim yeniden sıfır kaplama yapalım dedik ama artık üzerine o kadar güneş yemiş ki sökemedik boyayla bir bütün olmuş resmen o yüzden kaplamanın üstüne kaplama yapmak zorunda kaldık mecburen ve bu olaydan sonra folyoya karşıyım ben plastidip deniyebilirsiniz onun folyo gibi olacağını sanmıyorum
Ruhsata işletmek zorunlu değil mi 1-2 sene ... hırsız kaçakçı sanılabilirsin bu aralar emniyet zaten diken üstünde!
kaliteli malzeme kullanılırsa folyo kaplama yapılabilir, kuzenim dacia sandero aracını kaplattı, aracı ahlaksızın biri falçatayla baştan sona çizmiş kaplamayı söktürüp tekrardan yaptırdı bir sorun olmadı. kaplama 6 aylıktı.
Kaliteli folyo yapılırsa bir şey olmaz ticari taksilerin çoğu şimdi kaplama yaptırıyor hiçbir sorun olmuyor. Bence de sarıya kaplatmayın yolda giderken el kaldıranlar veya ışıklardayken boş mu diye kapınızı açanlar olabilir o yüzden farklı renklere yönelin. Sent from my iPhone using Tapatalk
Plastidip ve kaplama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı yada aracında kullanıpta yorum yapabilecek biri.
Plasti dip 3 sene dayanir sonra boyasi kendiliginden atmaya baslar. O yüzden her iki senede bir bu islemin yapilmasini øneririm kalici olmasini saglamak icin. Tabi bunun hava kosullarininda ønemi var
Kalitesiz folyo uygulaması yaptırıp uzun süre kullanınca boyanın verniği atıyor, bir dönem içimdeki apaçi ruhuyla eski arabamın kaputuna değişik şeyler yapmıştık İstanbul figürü Tombalak mustang çizgisi .. uuu manyak oluyo hacı Aleyna Tilki'de kimmiş bizi parmakla gösteriyolar filan derken kaputun hali böyle oldu