Arkadaşlar benim aracımın içi sürekli tozlanıyor torpido,ön gögüs,kapı içleri,el freninin olduğu bölgeler sebebi nedir acaba? Siliyorum temizliyorum ertesi gün aynı anlamadım sebebini camda açmasamda sonuç değişmiyor,polen filtresinden mi kaynaklanıyor acaba yada kapı fitillerinden mi çözemedim? Bu konuda bilgisi olan var mı?
koltuklardan desem:RpS_scared: koltuğa her oturmada toz kalkıyor.1 aylık aracımda bile öyle.hatta koltuğa elinizle bir vurun kalkan tozu göreceksiniz.
Bu dert tek bende var sanıyordum haftada bir marketlerde satılan kolonyalı mendil bitiriyorum konsol döşeme silmekten çok tozlanıyor.Anlamadığım bir olayda şirketin araçları o kadar kötü ve bakımsız vurdum duymaz kullanılıyorki içine binince bakınca paspaslar toz çamur dolu küllükleri izmarit dolu ama konsolları döşemeleri tertemiz toz yok çok iyi biliyorumki araçlar yıkamacı yüzü görmüyor istasyonlardaki makinalardan başka yemin ederim daha cuma günü çektirdim koltukların üzerini döşemeleri her yerini oturduğum kolduğun popo ve bel kısmının arasında kalan ( L ) kısım inanılmaz toz birikmiş resmini çekip koyacağım buraya Çıldırmamak elde değil Saygılar.
Koltuklara minder bağlayın bence. Şu iç içe geçen plastik sandalyeler için minder dikiyolar ya. Hem sırt hemde oturma kısmı olan ince minderler. Ben ondan bağladım arada bir çıkartıp tozunu çırpıyorum Ama kumaş rengini güzel seçip, iyi diktirmeniz gerekiyor. Yoksa kötü durur yani