Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

araç içi süpürge

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda boraumut tarafından 20 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    team model arabamın içindeki tozları nasıl temizleyebilirim,araç içi elektirik süpürgesimi almam lazım?

2. Misafir

Misafir Guest

Elektrikli Ev aletleri satışı yapan biri olarak
    http://www.arzum.com.tr/tr/products/?ID=127 bu ürünü özellikle tavsiye ederim. Çekiş gücü 12V olup ıslak kuru temizleme özelliğine sahip. Aynı zamanda batarya 1 kez şarj edildiğinde gayet uzun bir süre kullanabiliyorsun. Arzum AR426 Stardust.

Düzenleyen : Ergin

3. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evde elektirik süpürgesi varsa onunla da olur...arac süpürgelier o kadar iyi cekmiyor

4. Misafir

Misafir Guest

üstte tavsiye ettiğim ev süpürgeleri kadar çok çokemese de araçda fazlasıyla iş görebilecek bir çekiş gücüne sahip.

5. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bencede en ideal ürünler bunlardır denemeni tavsiye derim bende böyle bişi kullanıyorum
    Düzenleyen : style plus

6. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  7. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  8. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ACV1205 modelinin emiş gücü daha yüksek,kullanan var mı acaba,hiç bir yoruma da ulaşamadım ürün hakkında

9. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hepsiburada.com da arayın blackdecker ın 2 ürünü var yorumlar tatmin edici ..bir tanesinin çok aparatı da var..
    ama ben evden uzattığım kablo ile ev süpürgesini kullanıyorum. geçen hafta era nın iç plastiğini sabunlu suyla temizledim sonra ıslak bezle arkasından arexon matt tropido spreyi ile bunu ayda 1 kez yapmaya çalışıyorum arabamın içi pırıl pırıl. sabunlu temizlik ise yazdan ve kıştan çıkıncayılda 2kez yapılsa yetiyor.
    bu arada biraz tüylü olanından microfiber bez kullanmayı unutmayın
    Düzenleyen : mdx78

10. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bakıyım tşkler.

11. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ok buldum :)
    Düzenleyen : boraumut

12. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Sen kullanmıyorsun sanırım.Bu ürün birde fakirin var el süpürgesi .Çekişi gerçektende çok iyi.Eskilerle karıştırmayın

13. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  14. Misafir

Misafir Guest

Valla toz'u kolay kolay hiç bir makine çekmiyor, kaba kırıntılar dersen el süpürgeleride bu konuda pek başarılı değil, galericibi arkadaşım reklam için sırf bu amaçlı oto süpürgesi yaptırmıştı o bile özellikle halı kısımlarda başarılı değil, dikkat edin yıkamacılarda bile sanayi tipi süpürgeler kullanılıyor, o kadar basit olsaydı adam gider ev tipi süpürge alır kullanırdı, diyeceğim bu tip süpürgelerden çok fazla bir şey beklemeyin...

15. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abi maalesef sana katılmıyorum.Ben aracımın içini her hafta temizliyorum ve bu ürün yeterince iyi çekiyor.Yıkamacılarda sanayi tipi olması normaldir.Düşünsene bir araç gelmiş içi 2 aydır temizlenmemiş taş toprak içinde o zaman ideal haklısın.Ama ben gayt performansından memnunum.Ayrıca çok uzun temizlemesem bile kiöyle bir durumda hemen opetteki süpürgeye 1lira atıyorum süpürgeye 5 dakikada beşiktaş
    Düzenleyen : Leventt

16. Misafir

Misafir Guest

Saygı duyarım....ama bu süpürgelerle yaptığım temizlik içime sinmiyor, hele'ki kum toprak gibi maddeler halının arasına girdimi temizlemesi çok zor oluyor, ben önce süpürgeyle bir kenara süpürüyorum, daha sonra topladığım köşeden ekl süpürgesiyle alıyorum zira halının içindekileri ememmiyor elk.süpürge...

17. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yok abi bu linkini verdiğim el süpürgesi gayet başarılı.Emiş gücü çok iyi.O 30TL ye aldıklarımızla karıştırma.Bendede vardı o eskilerden ama bu gerçekten çok iyi..

18. Misafir

Misafir Guest

Şimdi baktım, sağlam bir şeye benziyor ama ben yinede "özellikle" halı arasındaki kum ve benzeri şeyleri çekebileceğine pek ihtimal vermiyorum zira eninde sonunda 12v ile çalışıyor...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

19. cartman

cartman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat Atlı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Fakir RCT 144 bu konuda bir numara arkadaşlar. Ben bazen evde bile elektrikli süpürge yerine kullanıyorum bunu. Yanında hayvan tüyü aparatı uzatma boruları gibi aparatları da geliyor ve çekiş gücü çok güzel. Arkadaşların dediği gibi eski şarjlı süpürgelerle karıştırmayın bunlar farklı gerçekten. Ben eskiden Bosch şarjlı süpürge kullanıyordum bunun yanından bile geçemiyordu performansı çok farklı. Halı arasındaki kum, toz ve benzeri şeyleri hayvan tüyü aparatını takarsanız güzel alıyor çünkü çekiş yaparken dönen bir fırça var ucunda hem yüzeyi fırçalıyor hem çekiyor...

Düzenleyen : cartman

20. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hepsiburada dan aldım bakalım 86 tl ye black decker ACV1205 i.kullanınca haberdar ederim.sanal mağaza da 77 tl idi ama ben hep bu siteden yaptığım için bunu tercih ettim.

Bu Sayfayı Paylaş