merhaba arkadaşlar, 15 saatlık bir yola cıkacağım bebiş için sıcak su lazım olacak. acaba araç içi su ısıtıcı kullananlar varmı ? varsa memnunmusunuz? ve markası, teşekkürler şimdiden
Hocam bende var öyle duruyor çok basit bir şey denemiştim bir sefer hemen anında bir su bardağı kadar suyu hemen kaynatıyor bebelere mama yada kendine çay kahve için ideal aç kapa düğmesi yok kaynayınca fişi çekiyorsun. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
baktım ettim netten birazda bilindik bir marka varsa ondan alayım dedim. ev için olsa bildiğim markalar varda araç için yok. bebek için alacağımdan dolayı iyisi olsun dedim. çünkü bazı kişilerden rezistansların paslandığı ve suya tadının dolayısı ile materyallerin geçtiği oluyor oda sıkıntı yaratır.
Termos işinizi görmezmi acaba ? Şahsen ben bu tarz elektrik akımı çok çeken ve tesisatı aşırı zorlayan şeyleri kullanmam çünkü. Çakmağı dahi meraktan dahi olsa hiç bir arabamda kullanmadım
birde 12 voltluk giriş var araçta. bazı ısıtıcılarda 24 v bazıları 12 v yazıyor. 12 v almam mı gerekiyor. hiç anlamıyorum idare edin
maalesef yol uzun ve kaynar su lazım sıcaktan ziyade mikroplardan arındırmak için. ufaklık premature doğduda bi 6-8 ay dikkat etmemiz gerek
Hocam aradım buldum ürünü detaylı resimleri ekliyorum , nereden ne zaman aldığımı da hatırlamıyorum belki sanayide bulabilirsin yakınımda olsan veririm kullan. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
bunlar plastik malzemeden yapılıyor, haliyle çoğu Çin malı, suyu da kaynatınca plastik suya kokusunu hatta içindeki kimyasalları bırakıyor. birde hassas bir bebek için kullanacaksınız. bulabiliyorsanız metalini alın bulamazsanız hiç almayın. metal termos alın yolda tesislerden alırsınız sıcak suyunuzu.
hocam işe yaramaz bir ısıtıcı alacagınıza Alaaddin Stanleyin termusunu alın 24 saat içindekileri koruyor doguda çalışıyor iken ben amerikan pazarından almıştım biraz pahalı ama hakkediyor parasını
Bu ısıtıcıyı hareket halindeyken kullanmayacaksınız sanırım. Öyle bi niyetiniz varsa da çok tehlikeli olur zaten. Size tavsiyem ev için olanlardan alın herhangi bir dinlenme tesisinde rica edip durumu anlattığınızda size yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Ben şu termostan aldım. 24 saatte neredeyse 80 90 derecede tutuyordu. Çok memnunum. İçi çelik ve ömür boyu 100 yıl garantili. Yolda mola verdiğinizde de içini tazelerseniz ihtiyacınızı görürsünüz. Biraz pahalı. Ben 125 e almıştım. Kurdan dolayı fiyatı artmış. https://www.evidea.com/stanley-clas...055/p/428516?gclid=COek6cjm0cYCFQXnwgod9z8IKQ
Aynı şekilde ben 1200 km yol yaptım 12 saat gibi bir sürede yola çıkmadan önce termosa suyu kaynatıp koyduk gittiğimiz yerde su hala mama yapılabilecek kıvamdaydı bence hiç uğraşmayın böyle şeylerle kaliteli bir termos alıp ömürlük kullanın.
Tupperware gibi kaliteli markaların termoslarını kullanabilirsiniz. İçerisindeki suyun sıcaklığını değiştirmeden saatlerce saklayabiliyor.
Tesekkurler arkadaslar. En iyisi dinlenme tesislerinden temin etmek sanirim.termus isimi gormez sanirim o an kaynamis su lazim biberon ve emiziginin kaynar sudan gecmesi gerek.
bence termos kullanın hocam veya uygun bir yerde sıcak su istersenız verirler. + bu tür sistemlerın araca zararı olurmuki?