Arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun. Benim şöyle bir sorunum var.Araç içinde acayip bir koku var.Dışardan araca binildiğinde ter kokusu gibi kötü bir kokuyla karşılaşıyorum.Nedendir çözemedim.Klima kokusu desem klimayı kullanmıyorum desem yeridir.Çok nadiren arabanın her yerine bakatım bir şey yok nedendşr çözemedim.Pas paslar halı ama yıkatmadım da uzun zamandır gitmeyen bir koku bu Birde arkadaşlar benim getz yolda 3 kişiyle filan yaylanıyor.Sizdede öylemi birde en ufak seyi hissediyorum arac için de Düzenleyen : bilisim
biraz para kıyıp detaylı temizlik yaptır, halılar tavan döşemesi koltuklar 70-80 tutar heralde. görmediğin bir yerde koku yapan yemek artığı , cisim falan olabilir.
bu gezt i alalı 18 ayı geçti gidiyor.araç zıplıyor..doğru..virajlarda oldukça hızı düşürün..era daha fazla zıplıyor..koku meselesine gelinçe..10 ay uyrastım ben..çok ısyan etim arabaya su anda temizlendi..çok az kokuvar..araç kokusu kulanıyorum..kokmayan gezt görmedim ben..tavanda dösemesi diye tamin etim benim kinde..önçeden palio vardı sıgara içi yordum..koku çıkıyordu..koku olmuyordu.. bu gezte 1 kere sıgara iç koku 1 hafta var havalandır..4 çamı aç 120 çık gitmiyor..bide en az 1 saat kapalı kalsın araç bi aç kapıyı koku çok fazla oluyor..1 yılda 2 kere içini yıkattım..sıgara içilmiyor.yine koku var..
Benim 2005 model getzimde böyle bir sorun yok . oto kokusu kullanıyorum. Aracıma binenler kokumu nerden nekadara aldığımı sorarlar sürekli. air fresh koku kullan bence..
Sanırım deri koltuk değil.Eğer deri koltuk olsaydı farklı nedenler olabilirdi. Bence tavan ve koltuk döşemelerini güzelce temizlik maddesiyle sil. güneşli olmayan bir yerde kapıları acarak havalandır ve kurut. sonra mis gibi bin..
California Scent Kokusunu Öneririm Mükemmel Bişey .. Amerikadan Geliyor 15 Lira Gibi Bir Fİyatı Var 60 Gün Yazıyor Üstünde.. Burdada Arkadaş Satıyor Kişiyi Tanımıyorum Sadece Alışverişim Oldu Güvenilir Birisi http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=8963
Benm aracımda koku yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifHavalandırma konusunda ise pek sıkıntım olmadı. Sigara içmem ama içen oldugunda kokusu cok uzun süre kalmadı hi. Gerçi hep 1 önden 1de arkadan camlar acıcık acık kalır.. Ruzgarlık takılı oldugu için acık oldugu pek belli de olmuyor. Belki o yuzden koku olmuyordur. Detaylı bakteri temizliği yaptırmak lazım. O biraz pahalı olabilir ama kesin çözüm.
bu kokudan bende almak ıstıyorum kavunlusu ve bubble gum mukemmel kokuyor arabaya ferahlık gelıyo<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Merhaba Benim Getzde de koku vardı. 2.el almıştım ben. daha 3 ay oldu alalı. İçinde kötü bir koku vardı. Halı paspasların altı değişik bir kauçuk maddeden yapılmış, sanırım sıcak havalardan onlar erimiş. elimi felan simsiyah yapmıştı hattı. Onları kötü kokuyordu. Bol deterjan ile yarım saat fırçaladım. Bir güzel kuruttum havalandırdım. Şimdi kokmuyorlar. paspaslara bir bakabilirisin
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?46_5_75&products_id=224 ben denedim işe yarıyor. Düzenleyen : Ersin Cerrah
o paspalar bendede eridi ve siyah iz bırakmıs. Durduk yere kendiliğinden nasıul erir anlam veremedim.