Arkadaşlar yeni aldığım (Piritech marka ) araç içi seyir kameramın cam tutturmaya yarayan vakumlu aparatın aşırı güneş altında kaldığı için bozulup araç içine düştüğünü gördüm , ne kadar uğraştıysam da artık cama yapışmıyor özelliğini kaybedip bozulmuş , sizce bu parçadan bulabilir miyim , yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Hocam link verebilir misiniz , ben baktım camera vs. var ama vakumlu aparat göremedim , yinede teşekkürler.
Hocam şimdi baktım, aliexpress te "car camera holder" yazın, modeller listelenecektir.. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sorun tesadüf aynı marka kameranın vantuzu aynı nedenden dolayı tutunamaz hale geldi. Bunu nasıl halledebiliriz ?
Hocam malum bu kameralar Çin malı , astarı yüzünden pahalı ürünler malın kalitesi düşük bir kamera vantuzunun güneş altında olacağı belli bu ürünün yan masraflarını hesap ettim de kamerayı iki kez almış oldum en iyisi kaliteli bir şey alsam olacakmış vel hasılı ben yeni bir vantuz alarak gg den çözdüm sorunu yakın zamanada çakmaklık şarz kablosu da arızalanırsa şaşırma birde sık sık sd kartı sil ve biçimlendir ne yapacağı belli olmuyor. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Kameranızın markası neydi ve nereden almıştınız acaba bu devirde sattığı ürünün arkasında duran satıcı bulmak çok zor ben araç kamerasını satın aldım kargodan aldım paket içinden çıkan batarya ölüymüş hemen satıcıya yazdım bataryanın garanti dışı olduğu bahanesine sığındı ve telefondan sıfır nokia 6230i bataryası alıp taktım ardından peşpeşe yaşadığım sorunlar karşısında satıcıyı aradığımda mesajlarıma bile cevap vermedi , ürünü sattığı sayfada o kadar güven veriyordu ki sanırsın arıza halinde yenisini verecek , ürünü sattı ya artık işi bitti , bu ülkede bu zihniyet değişmeli. Yıllar önce bir Amerikan hava üssünde çalışırken makineden aldığım İsviçre çikolatası bozuk çıkmıştı , bu durumu İsviçreye bir mektupla bildirmiştim ve karşılığında adamlar bir özür mektubu ve bir kilo çikolatayı bana kargoyla göndermişlerdi neden İsviçre malları tutuluyor dürüst oldukları için. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hb den aldım prestigo 220 tl olmadı lazım forumda prestigo diye aratırsanız çekim kalitesi işe ilgili video eklemiştim Youtube'dan da bakabilirsiniz videoya roadrunner 520 modeli Tepe Taklak Candır
Güle güle kullanınız adı sanı ne olursa olsun hepsi Çin malı , hepsini aynı fabrka üretiyor fason üretim kim ne derse o markayı basıp veriyor , ama bunlar arasında bile kalite farkı var tabi.
çin malı diyip geçmeyelim. çin malının da " çakma " sı mevcut amerikanın uzaya yolladıgı mekiklerin pek çok parçası çinde imal ediliyor adamlar parasına göre iş yapıyor.