Herkese selamlar, Yaklaşık 15 gün önce verdiğim siparişim cuma günü elime ulaştı. Kamerayı acemiliği attıktan sonra deneme şansı buldum. Acemilik derken menüyü çinceden ingilizceye çevirmek biraz zaman aldı Ürün bu http://www.dinodirect.com/720p-night-vision-car-dvr-8g-memory-card.html Kutu içeriği (dinodirect logolu ürün hediye gazoz açacağı) Videolar gece
Hayırlı olsun.Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum.güzel bir alet.aküyü bitirmeyeceğini bilsem gece açık bırakacağım.
Gerçekten güzel bir aletmiş. Allah göstermesin ama ufak tefek kaza olaylarında da birebir şahit olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. Kayıt süresi ne kadar acaba? Güle güle kullanın...
kayıt süresi 1-15 dk arası ayarlanabiliyor, hafıza kartı dolarsa ilk kaydı silerek onun yerine kayıt yapıyor. bu şekilde sürekli kayıt yapıyor. hareket sensörü mevcut park halindeyken önünde hareket eden bişey olursa otomatik kayda başlıyor, hareket bitince kapanıyor.
köksal hayırlısı olsun inşallah.bende arasıra düşünmüyor değilim şirket arabama ve erama. geçende çıkan fırtınada şirket aracıma seyyir halindeyken komple çatı düşmüştü camera görüntüsü olsaydı herkese anlatmak yerine görüntüyü izletebilirdim