2005 model 90.000 bindeki aracımı satıp 2006 model 2.0 motor toyota avensis almak istiyorum sizce almalımıyım? http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-mukemmel-temizlikte-avensis-191432760/detay
teknik bilgim yok ama avensisde güzel temiz duruyor hemde bildiğim kadarıyla bir üst sınıf, kmsi fazla gibi geldi. bence alınabilir.
araç bakımlı ve temiz duruyor,motor da iyi durumda ise düşünülebilir ancak 2000 motor benzinli seçeneği yakıt konusunda cimri olmayabilir.
Arac gayet temiz gözüküyor km si 170 bin ama toyota motoru icin hic sayilablecek km derim ben vergi ve yakit dan sıkıntı olmazsa alinir . _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
arkadaşlar mrb öncelikle herkese, pek doğru yere yazmadım galiba ama, yeni üye olduğumdan nasıl başlık oluşturacağımı da bilemedim. Bende yeni 1.6 blue drive benzinli alcak gibiyim, gittim beğendim, yeni bir araba, piyasa da pek yok, bilginiz varsa yardımcı olma şansınız olur mu? özellikle 6.0 yakıt gösteriyor ama hyundai de konusulan hep söylenenin üstünde yaktığı! saygılarımla
avensis biz de düşünüyorduk da çok yakıyormuş. 1.6 sı da gitmiyor diyorlar. vazgeçmiştik ondan tavsiyeler pek iyi değildi
Benim bildiğim bu motorlar LPG uyumlu değil verimli değil.yanlışım varsa düzeltin.. Bu yüzden ucuz zaten fiyatları.birde arka çamurluk filan değişmiş iyi baktirin derim.yakıt benim icin sorun değil diyorsanız alinir donanımlı araç.VW passatta aynı donanımları olan higline 2 yi bu fiyata alamazsınız.birde bu araçların kronik problemleride var iyi araştırın mesela farları.orijinal xenon lu fat var ama mercekleri cacık.aydınlatma yok mercekler kısa sürede karariyor bunları iyi araştırın.
yakıtı elantra'dan sonra ciddi derece sizi üzecektir.. "BOYA ARKA SAĞ ÇAMURLUKTA DEĞİŞME VARDIR AMA DEĞİŞİM DERKEN KESİNLİKLE AKLINIZA KAZA FALAN GELMESİN ÇAMURLUĞU TUTAN TIRNAKLARA KADAR ORJİNALDİR YANİ SÜRTMEDEN KAYNAKLIDIR" bu kısım hiç inandırıcı gelmedi nedense