Arkadaşlar merhaba. Bilginiz vardır umarım. Akşam park halindeki aracıma arkadan çıkmaya çalışan bir araç sol çamurluğa sürttü. Karşı komşum. Şimdi çarpan kişi Atatürk oto sanayide babasının dükkanı var ufak işi var burda yaptırırız problem yok diyor. Arac daha 3 aylık. Aklımda dışarıda bu tarz ufak bir hasari yaptırmak aracın garantisine bir etki yaratırmı? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmam ya garanti etkisi olacağını resim olsa idi daha net cevap verirdim belki pasta ile çıkar. Geçmiş olsun. Olur ya Allah beterinden korusun.
Herhangi bir etkisi olmaz boyadan uzak durun pasta cila ile düzelir umuyorum . Geçmiş olsun . Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam geçmiş olsun , küçük bir şey ama biraz da titiz biriyseniz girer çıkar orayı görürsünüz , önce bir pasta geçerler baktılar alttan boya sıyrılması var , o zaman bir boya fıs fıs tamam , ancak garantiyi ne etkileyecek , sen küçük bir şey kendin yaptırmışsınız , siz söylemeseniz bunu hiç kimse tesbit edemez , tampon plastik , plastik aksamda boya kalınlık ölçer tepki vermiyor sadece saç kaportada çalışır ve bir aracın her zaman tampon kısımlarında boya olabilir , içiniz rahat olsun.
Sanırım resimleri tabletten girdiğim de göremiyorum onu anladım. Bu resim de bir şey yok tampon da bir sıyrılma olmuş. Garanti konusunda hiç bir şey olmaz. O kısım ne gerekiyor ise yapılsın temiz bir şey olsun oradan su filan girmesi durumun da özellikle şu basınçlı makineler ufak bir yer yakalar ise boyayı soyar. o yüzden sağlam işiçilik yerinde olur.
tampondaki boyayı dert etmeyin yaptırsın komşunuz mis gibi binin allah korusun ama daha o tampona kaç kişi vuracak belli değil güzel ülkemde
Aynen katılıyorum o kadar çok dangalak var ki adamın altında broadway var umrunda değil sürtmüş sürtmemiş olan bizim arabalarımıza oluyor. Allah beterinden saklasın çok bir sıkıntısı yok gibi, Pasta ile geçildikten sonra iyi bir cila ile parlar eğilen kabaran bir yeri yok sonuçta geçmiş olsun.
geçen sene kavşakta gene sıkıştırdı bir hırt beni ah ulan altımda bir şahin/doğan olacaktı bak sana nasıl yaslıyordum arabayı diye söyleniyorum. eşim ne yapacaksın o arabayı bizimki daha güzel dedi. bende evet bu daha güzel bunun boyasız ı şahinin ise boyalısı makbul ondan dedim. nerede bir hırt görsem süretdim sıkıştırdığı anda
Arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim. Allah hepimizi kazalardan korusun. Saygılar... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle geçmiş olsun.Sorun sadece tamponda gibi.Onun için boyası kalktiysa boyatın gitsin. Garantilik bir durum sözkonusu değil,tampondaki boyada aracın degerini düşürmez içiniz rahat olsun.Sadece boya tonu tutsun gerisi onemli degil.
Motorla ilgili işlem yaptırmazsan garanti bozulmaz garanti sadece servise bakım için gitmezsen devre dışı kalır
Evet sadece tamponda ufak bir surtme oldu. Kaportalık bir durum yok.. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden saklasın. yorumlarda hem fikir herkes ufak bir pasta cila ile kaybolacağı kanaatindeyim. Garanti ile ilgili bilgi içinse motor , elektronik,yürüyen aksam dışında görünüş parçaları,kaporta aksamları kullanımdan kaynaklı kaza hasarlarda garanti ile ilgili hiçbir alakası yoktur. kitapçıkta yazar bunlar.