Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Devir Saati Sıfıra Düşüyor

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda 3rd3m35 tarafından 5 Nisan 2018 tarihinde açılan konu

1. 3rd3m35

3rd3m35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    erdem canbar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Merhaba aracım 1.4 benzin lpg aracım ısındıktan sonra yaklaşık yarım saat sonra devir saati sıfıra iniyor motor rölanti 1000 2000 devir arası oluyor tahminim ve çok yükseklere çıkmıyor (tahminimce motor kendini korumaya alıyor) yetkili servise götürdüm arızaları kontrol ettiler kablo soketlerini temizledik vs kontrol ettik oldu dedi ama ısınınca yeniden yaptı sebebi ne olabilir.
    Biraz uzun oldu kusura bakmayın atlamadan yazdım.

2. Aytac Altay

Aytac Altay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Aytac Altay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Merhaba, buna benzer bir sorun benim erda da var. Soguk havalarda devir saati 0 gosteriyor ama motor calisir vaziyette arac isininca devir saati duzeliyor ancak bin devir eksik gosteriyor stop edip tekrar calistirinca normale donuyor. Ustama sordum gosterge arizali onemsiz direnc vs bozulmustur dedi bende elektronikciyim bana mantikli geldi sonucta goaterge eleltronik bir devre ama hiz gostergesi calisiyor hic sorun cikarmadi sizinde gosterge arizali olabilir.

3. 3rd3m35

3rd3m35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    erdem canbar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Benimkinde arıza ışığı yaktı ve motor korumaya alıyor yani çok yüksek devirlere çıkartmıyor

Bu Sayfayı Paylaş