Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

araç camında bulunan yazıların silinmesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda cem_yıl tarafından 20 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. cem_yıl

cem_yıl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar,
    ben yeni aldığım aracın arkadasında iç kısıma daha önce yapıştırılmış yazılar varmış. sökülmesine rağmen yazılar sanki sprey boyayla boyanmış gibi kalmış.onları silmek istiyorum. ne kullanmamı tavsiye edersinz?
    teşekkürler

2. Misafir

Misafir Guest

Tiner kullanabilirsiniz ama bastırmadan...

3. Bricardi

Bricardi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Saf alkol ve cam kazıyıcı bir alet (eski kullanılmış bir permatik de olur) Yalnız titiz davranmalısınız, camı çizmeden yavaş hareketlerle yazıları ve kalıntılarını sökebilirsiniz.

4. quatele

quatele Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor eczaneden saf alkol temin edin yazıları silebilirsiniz

5. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    çekip yavaşça sıyırabiliyorsanız yapın; yok olmuyorsa saç kurutma makinası gibi bir ısı kaynağı ile ısıtın. ısınınca yavaşça bir ucundan tutarak çıkarın. Mutlaka camda yapıştırıcı kalıntısı bırakacaktır. Onlarıda eşinizden ödünç alacağınız bir parça pamuk ve aseton yardımı ile temizleyin...

6. cem_yıl

cem_yıl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tüm cevaolar için arkadaşlara tşkler.deneyeceğim.ama galiba yazılar söküldükten sonra camın üstüne film çekilmiş. yazı kalacak galiba(yazıda some body stop me-biri bana dur desin-yazıyo).valla buacemilikle biri bana diyecek gerçekten :)

Bu Sayfayı Paylaş