2006 model era 1,5 vgt dizel aracım var, 175 bin km de. su sesinin nerden geldiğini bi türlü bulamıyoruz, birde aracın saati çalışmıyo. ne olmuş olabilir,,
aynı ses soguk havalarda bendede oluyordu.(pica 1.1crdi)ilk çalıştırmada 2-3dk sürüp kesiliyordu. aynı araçtan bir dostumda vardı ondaki ses daha fazlaydı.daha önceden yag sogutucusu arıza çıkarıp suya yag karışmıştı.komple temizlenip hortumları yenilenmişti.fakat ses kesilmemişti.sonunda kalörifer radyatörünüde degiştirdi.anca düzeldi.
fiyatı hatırlamıyorum.1 seneden fazla oldu.bizdeki sorunla seninkide aynımı bilemem.gider degişirsin düzelmez okonuda yorumum yok.zaten radyatör fiyatından çok işçiligi baya külfet
daha yeni böyle bisey yaşayan iş yerımden bir arkadasımın aracı oldu.aracı calıstırıyo, şarıl şarıl su akıyo.sonra ısınınca kesiliyo ses.aracı sanırım böyle 3-4 ay sürdü. cok nadiren su eksiltiyo dedi.en son aracı ustaya götürdü. 5,5 milyar. motor yaptırdı. su yaga bilmem nerelere geciyormuş.motor yaptırdı.arac volkswagen 1,6 gibi biseydi.
Havası nasıl aldırırım accent era crdi var bende ara ara şu eksiliyor fazla su bidonundan atıyor suyu bende öyle düşünüyorum ama ispatlayamadım
Fazla su bidonundan su atması farklı bir konu , hava ile alakası yok. eğer radyatör takviye deposundan su atıyorsa ya su çok fazla olabilir başka sorun olabilir. Araç soğukken depo seviyesi min ile max arasını geçmemeli.
benimde su sesi sorunum vardı. forumda araştırdıktan sonra genleşme kabini tamamen su ile doldurdum. eksiğini çekti fazlasını aldı ne yaptıysa yaptı bilmem ama artık su sesi sorunum kalmadı.
Merhaba. Sıkıntının su sesinden kaynaklanmadığını düşünüyorum. Bazı arkadaşlar soğutma/ısıtma sisteminden kaynaklanabileceğini belirtmişler, hava yapmış olsa araç hararet yapar diye düşünüyorum. Ayrıca genleşme kabını tamamen doldurmak sıkıntı doğurabilir, başınıza daha büyük dertler açmayın. Ama aklınızda da kalmasın bir radyatör ustasına gösterin. Eğer ses şaft tünelinin altından geliyor gibi ise (vites kolunun alt kısmı yada sağ yolcu tarafı gibi) bu yakıt akışından kaynaklanıyor olabilir. İlk çalıştırmada gelir, hatta o an gaza bastığınızda daha yoğun duyulur, bir kaç saniye sonra sistem yakıtla dolunca kesilir. Yakıt sisteminizi kontrol ettirip kaçak olup olmadığına baktırın derim. Yolunuz açık olsun.