Arkadaslar bugun maslak sanayiye hundai servisine selim ustaya aracımı goturdum abs esp ve 4 wd ısıkları yandıgı ıcın persmbeye genel bakımla yaptırmak ıcın ramdevu verdi servis sonrasında özel bir servise goturdum bılgısyara bagladı sol ondeki abs sensorunun bozuldugunu yenısı almamı felan gerektıgını soyledıler gereksız fıyat cekınce bende yaptırmadım ama sonrsında aracımı zenon far ıcın bıryere goturdugumde aracım calısıyor ama gaz pedalı bosta gaz yemıyor stop edıyor sonra selim ustayı aradık cekıcı ıle servise bıraktık pazartesi haber edılcegını soyledı motor beynınden olabılcegını soyluyor masraftanda korkuyoruz sımdı neden boyle yaptı dıye basına gelen varmı grupta daha once genel bakımada gırıcek servıste arac tahmını nekdr bır tutar cıkar ?
Özel servisteki diagnostik cıhazı uyumsuz oldugu ıcın aracın calısmama ıhtımalı varmı ? Calısıyor ama gaz tepkısı yok 2 3 sanıye sonra stop edıyor
aynı şekilde bende yolda kaldım selim ustayı arasım araç çekiciyle maslak hyundaiye gittim araç diagonastikte krank sensör hatası verdi baktıklarında sensör erimişti yeniside yoktu araç marş almıyordu zaten yolda giderken birden stop etti bir daha çalışmadı araç 3 hafta maslak servisinde kaldı parçayı kıbrıstan getirdiler araç çalıştı toplam parça dahil 800 tl verdim şükrettim sizinkide bu olabilir ama inşallah beyin değildir selim usta iyi bir ustadır santa felerden anlıyan bir kişi istanbulda